Giresunspor’da Serhat Güller dönemi

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor teknik direktörlük pozisyonu için son olarak Afyonspor'u çalıştıran Serhat Güller'le anlaştı.

Spor 3 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Giresunspor'da Serhat Güller dönemi.

TFF 1. Lig’de ligin ilk yarısını istediği gibi geçiremeyen ve 17. sırada kalan Giresunspor bu sezonki üçüncü teknik direktörüyle anlaştı. Son olarak Mehmet Birinci’yle yollarını ayıran kulübün resmi sitesinden göreve Serhat Güller’in getirildiği açıklandı.

Açıklamada “Kulübümüz Futbol A Takım Teknik Direktörlük görevi için Serhat Güller ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine Giresunspor’umuza hoş geldin diyor, Çotanak Arma altında başarılar diliyoruz” dendi. Güller son olarak Afyonspor’u çalıştırmıştı.

Giresun bu sezona Mustafa Kaplan yönetiminde girmiş, alınan sonuçlar hayal kırıklığı yaratınca Kaplan’la yollar ayrılmış, ardından göreve Mehmet Birinci gelmişti. İşler Birinci yönetiminde de yoluna girmeyince bir teknik direktör değişimi daha yaşanmıştı. TFF 1. Lig’de iki galibiyet, üç beraberlik ve 12 mağlubiyetle dokuz puan toplayıp 17. sırada yer alan takım Güller ile anlaştı. Güller yeni takımıyla ilk maçına 13 Ocak’ta Bodrumspor ile deplasmanda çıkacak.

Giresunspor'da Mehmet Birinci siyasilerden yardım istediGiresunspor’da Mehmet Birinci siyasilerden yardım istedi

Bu arada kulüpten yapılan bir diğer açıklama da borçlar nedeniyle kulübe bağış etkinliğinin düzenleneceği yönünde oldu. Verilen bilgiye göre bu akşam 20.00’de kulübün YouTube kanalında düzenlenecek etkinlikte Haldun Domaç moderatörlük yapacak. Açıklamada şu sözler yer aldı: “Milletvekillerimiz, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, eski kulüp başkanlarımız, Giresunlu iş insanlarımız ve ‘çotanak’ arma sevdalılarının katılımıyla düzenlenecek Yüreğini Koy yardım kampanyası için yurt içi ve yurt dışında yaşayan tüm Giresunspor sevdalılarını 3 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de Giresunspor YouTube kanalına davet ediyoruz. Haydi Giresun, Giresunspor’umuz için sen de ‘Yüreğini Koy’, kulübümüzün zor günleri geride bırakması için ‘çotanak’ armanın yanında ol.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.