Gökhan Gönül: Jübile isterdim

Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarıyla Türk futbol tarihinde önemli yere sahip olan eski sağ bek Gökhan Gönül YouTube'da katıldığı bir programda jübile yapmanın iyi bir fikir olabileceğini söyledi.

Spor 17 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Gönül'den jübile isteği.

Gökhan Gönül uzun yıllar Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını terletti. Yetenekli sağ bek Milli Takım’a da uzun süre boyunca hizmet etti. Temmuz ayında kariyerini noktalayan Gökhan 3 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa şampiyonluğu gördü.

Gönül YouTube’da katıldığı bir programda “Jübile yaparak futbola veda etmek ister miydin?” şeklinde gelen soruya “Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında bir maç oynansın, güzel bir veda yapılsın isterdim. Tabii bu jübile işleri, biraz eskide kalmış.” diyerek yanıt verdi. Gönül, iki farklı dönemde olmak üzere toplamda 10 sezon Fenerbahçe forması terletirken 4 sezon Beşiktaş’ta oynadı. Gökhan bu kulüpler haricinde Gençlerbirliği ve Rizespor formalarını da terletti. Gönül kariyeri boyunca toplam 565 maçta forma giyerken Milli Takım için 66 kez boy gösterdi.

Gökhan Gönül kardeşini kabul ettiGökhan Gönül kardeşini kabul etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.