Gomis kızına Sultanlar’ı örnek gösteriyor

Galatasaray'ın eski forveti ve an itibarıyla Kawasaki Frontale takımında forma giyen Bafetimbi Gomis, kızıyla beraber Filenin Sultanları'nın Brezilya'yı 3-0 mağlup ettiği Olimpiyat Elemesi karşılaşmasına gitti.

Spor 23 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Gomis'den Filenin Sultanları'na kızıyla beraber destek.

Filenin Sultanları başardıkları ve izlettikleriyle göğüs kabartmaya aynı zamanda da ileri nesillere örnek olmaya devam ediyor. Sultanlar’ın bu başarısına kayıtsız kalamayan ve bu örneği çocuklarına yakından izlettirmek isteyen isimlerden birisi de Galatasaray’ın eski forveti Bafetimbi Gomis.

Japonya'da sıradaki dans samba: Sultanlar, Brezilya'yı da geçtiJaponya’da sıradaki dans samba: Sultanlar, Brezilya’yı da geçti

Geçen sezon Süper Lig şampiyonluğu yaşadığı takımından ayrılan Fransız forvet, Japon takımı Kawasaki Frontale ile anlaşmış ve futbol kariyerine burada devam etmişti. Gomis, Japonya’nın başkenti Tokyo’da devam eden 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri’nde mücadele eden Filenin Sultanları’nı izlemeye kızıyla beraber gitti. Sultanlar maçtan 3-0 galip ayrılık yoluna 5’te 5’le devam ederken galibiyet serisi de 20 maça çıktı. Bu olağanüstü süreçte bu eşsiz takımı izleme fırsatını kaçırmayan Gomis sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takımdan övgüyle söz etti. Gomis’in paylaşımında “Kızımı okuldan aldım ve ona güzel bir örnek göstermek için Filenin Sultanlarına; güçlü, akıllı, iştahlı oynayan Türk kadınlarına geldik. Haydi kızlar zafer yakın” sözleri yer aldı.

Gomis bu sezon Kawasaki formasıyla şu ana dek 2 maça çıktı ve bu maçlarda ağları sarsma başarısı gösteremedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.