Göztepe gözünü Süper Lig’e dikti

TFF 1. Lig'de Göztepe Bandırmaspor deplasmanında 2-0 kazandı. Kocaelispor'un Boluspor'la 1-1 berabere kalmasından sonra İzmir ekibi iki puan farkla ikinci sırada yer aldı.

Spor 12 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Göztepe Süper Lig yarışında çok değerli bir 3 puan aldı.

TFF 1. Lig’de zirve uzun süredir Eyüpspor’un elinde. Eyüp liderlikten inecek gibi görünmüyor. Hal böyle olunca Süper Lig için ikinci bilet savaşı daha çetin bir hal alıyor. Bu savaşta 22. hafta sonu itibariyle öne çıkan ekip Göztepe oldu.

Göztepe ve Kocaelispor haftaya aynı puanla girerken İzmir takımı Bandırmaspor deplasmanında sahne aldı. Göz Göz ilk yarıda eşitliği bozamazken 64. dakikada Yalçın Kayan’ın golüyle öne geçti. Duraklama anlarında İzmir takımını rahatlatan gol Yalçın’a asist yapan Romulo’dan geldi. 2-0’lık sonuç Göztepe’nin puanını 45’e çıkarması anlamı taşıdı. Bandırma 33 puanla yedinci sırada kaldı.

Günün bir diğer önemli maçında Kocaelispor’la Boluspor Bolu’da karşılaştı. Maça hızlı başlayan Kocaeli 4. dakikada Giorgi Beridze ile öne geçti. Ancak bu gole yanıt 32. dakikada Veaceslav Posmac’tan geldi. Maç 1-1 sona erdi ve Kocaelispor 43 puanla üçüncü sırada kaldı. Boluspor puanını 33’e yükselterek maç fazlasıyla sekizinci sırada yer aldı.

Lige yükselme yarışında Bodrum ve Sakarya yenişemediLige yükselme yarışında Bodrum ve Sakarya yenişemedi

TFF 1. Lig’de günün diğer sonuçları:

Manisa FK-Giresunspor 2-0

Adanaspor-Tuzlaspor 2-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.