Kopenhag’ın ayıbı: Kaleci Grabara, Galatasaray seyircisine hakaret etti

Kopenhag kalecisi Kamil Grabara'nın maç sonunda Instagram hesabı üzerinden yaptığımı paylaşım büyük tepki aldı. Kaleci, "Bu b*k çukurundan üç puanla ayrılmayı hak etmiştik..." sözlerine yer verdiği paylaşımı silmek durumunda kaldı.

Spor 22 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Grabara'nın paylaşımı olay oldu, oyuncu geri adım attı.

Galatasaray ve Kopenhag Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında İstanbul’da karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede 2-0 öne geçen Kopenhag, Türk temsilcisinin 86 ve 88. dakikalarda Boey ve Tete’nin ayağından bulduğu gollere engel olamadı. Bu gollerle beraber maç 2-2 sonuçlandı ve takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldılar.

Karşılaşmanın ardından Instagram üzerinden paylaşım yapan Kopenhag kalecisi Kamil Grabara tepki çekti. Grabara ilk paylaşımına “Bu b*k çukurundan üç puanla ayrılmayı hak etmiştik ama hayat bu, devam edeceğiz.” açıklamasını yazınca yorumlarda büyük tepki aldı. Galatasaray taraftarının gösterdiği tepkilerin ardından Grabara paylaşımı sildi daha sonra yorumlara kapalı şekilde yeni bir paylaşım yaptı. Grabara bu paylaşımda b*k çukuru ifadesi yerine b*k gibi maç ifadesini kullandı.

Grabara’nın son paylaşımı.

Fenerbahçe’de oynayan 24 yaşındaki orta saha Seabstian Szymanski de Polonyalı vatandaşının paylaşımını beğendi. İkili Polonya Milli Takımı’nda özellikle alt yaş kategorilerinde beraber fazlasıyla maça çıkmıştı.

24 yaşındaki kalecinin eşi de Instagram mesajlar kısmından kendisine yazan bazı kişilerin ölüm tehdidinde bulunduğunu paylaşarak “Nasıl bir dünyada yaşıyoruz?” dedi.

Grabara’nın eşi ölüm tehditleri aldı.

Fanatik’in son haberine göre Galatasaray hukuk birimi söz konusu paylaşım hakkında soruşturma talebinde bulunmak üzere konuyu UEFA’ya taşımaya karar verdi.

Grabara maç öncesinde stadyumda oluşacak atmosferle alakalı düşünceleri sorulduğunda da Galatasaray taraftarlarını kızdıracak sözler söylemişti. 24 yaşındaki file bekçisi “Taraftar oynamıyor, biz oynuyoruz. Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum.” cevabını vermişti.

Galatasaray gitti, geldi! Geri dönüş 1 puana yettiGalatasaray gitti, geldi! Geri dönüş 1 puana yetti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.