Griezmann Aragones’i yakaladı, tarihe geçti

LaLiga'da 3-3 berabere biten Atletico Madrid – Getafe mücadelesinde Antoine Griezmann bulduğu iki golle Luis Aragones'i yakaladı ve Atletico tarihinin en fazla gol atan futbolcusu rekorunu egale etti.

Spor 20 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Griezmann'dan değerli iki gol ve tarihe geçen performans.

Atletico Madrid ve Getafe’yi karşı karşıya getiren LaLiga karşılaşması fazlasıyla aksiyona sahne oldu. Maçın 38. dakikasında Stefan Savic’in ikinci sarıdan kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Atletico Madrid 44. dakikada Antoine Griezmann’ın golüyle 1-0 öne geçti. Getafe Borja Mayorel’le beraberliği buldu, ancak 63’te Alvaro Morata ve 69’da penaltıdan Griezmann Atletico’yu yeniden öne taşıdı. 87’de Oscar Rodriguez Arnaiz ve 90+3’te Borja Mayoral’in penaltı golü Getafe’ye son anda bir puanı getirdi. Ancak bu dramatik son Antoine Griezmann’ın bulduğu iki golle elde ettiği tarihi başarıyı unutturmadı.

Griezmann Atletico Madrid formasıyla 173 gole ulaştı ve Luis Aragones’in Atletico tarihinin en golcü futbolcusu rekorunu egale etti.

LaLiga VAR kayıtlarını açıklayacakLaLiga VAR kayıtlarını açıklayacak

Enes geri döndü

Söz konusu karşılaşmanın Türk futbolu için önemiyse geçen sezon sonunda dizinden ağır bir sakatlık yaşayan Enes Ünal’ın yeniden kadroya dönüş maçı olmasıydı. Enes süre almadı ancak ilerleyen haftalarda yeşil sahalara dönmesi bekleniyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.