Guardiola’nın Julia Roberts kırgınlığı bitmiyor: Şehrimize geldi, bizi görmedi

Pep Guardiola kendini başarısız hissediyor; çünkü hayranı olduğu Amerikalı oyuncu Julia Roberts, Manchester'e kadar geldiği halde City'nin değil United'in maçına gitmiş. Guardiola'ya nispet yapan yapana.

Spor 21 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Julia Roberts'ın Guardiola'yı değil Manchester United'ı tercih etmesi, Katalan teknik adamı çok üzmüş.

Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, İngiliz ekibiyle Şampiyonlar Ligi serüveninin bu yıl mutlu sonla bitip bitmeyeceğine dair soruları yanıtlarken, Şampiyonlar Ligi’nde ne yaparlarsa yapsınlar başarısız biri olduğunu söyleyip, farklı bir konuda canını sıkan bir anısını anlattı. Hayatta üç idolünün olduğunu aktaran Katalan teknik adam, Julia Roberts konusundaki hayal kırıklığından bahsetti. Sonrasında da Guardiola rakiplerinin diline düştü.

Haaland beşledi… Manchester City yediledi!

Katalan teknik adamın hayal kırıklığını şöyle aktardı:  “Hayatımda üç idolüm var: Michael Jordan, Tiger Woods ve Julia Roberts. Bunlar benim üç idolüm. Julia Roberts Manchester’a, United’ın Sir Alex Ferguson ile şampiyonluk üstüne şampiyonluk kazandığı 80’ler ve 90’larda gelmedi. Son dört ya da beş yıldır United’dan daha iyi olduğumuz dönemde geldi. Ve United’ı ziyaret etti, onlardan daha iyi durumda olan bizi değil.”

Guardiola’nın bu açıklaması, rakiplerinin hoşuna gitmiş olacak ki Manchester United, sosyal medya klasiği olan “TBT”yi bu hafta Julia Roberts’a ayırdı. Kırmızı Şeytanlar’ın sosyal medya ekibi, 1-1 biten ve takımın başında Jose Mourinho’nun olduğu West Ham maçındaki fotoğrafları tekrardan hatırlattı.

İkinci darbeyse Tottenham Hotspur Teknik Direktörü Antonio Conte’den geldi. 3-3 biten Southampton maçından sonra Guardiola’nın açıklaması sunulunca nazire yaptı. Chelsea’de görev yaptığı 2017/18 sezonunda, Stamford Bridge’de oynanan bir diğer Manchester United maçında yine Julia Roberts’ın tribünde olduğunu hatırlatan İtalyan teknik adam, “Julia Roberts maçı izledi. Daha sonra kendisiyle tanıştım ve bizim soyunma odalarımızı gösterdim. Julia Roberts gibi önemli birisinin futbolu sevmesi güzel bir şey. Bu futbol için önemli” derken, Guardiola ayarındaki teknik adamların her alanda kazanmak istediklerini ve burada da başarılı olmayı istemelerinin doğal olduğunu söyledi.

Peki Julia Roberts’ın Manchester United ilgisi nereden geliyor. The Athletic bu konuyu irdelemiş ve olayın Roberts’ın oğluna uzandığını yazmış. Yıldızın oğlu Finn bir Manchester United hayranıymış ve sadece İngiltere’de değil Mourinho’nun görevde olduğu sırada Kırmızı Şeytanlar’ın 2017’deki ABD turnesinde de antrenmanlarına çocuğunu götürmüş. Bunun bir diğer sebebi de Julia Roberts ve Jose Mourinho’nun aynı temsilciye sahip olmasıymış. Julia Roberts, “Çocukları antrenmana götürmek hayatımın en büyülü deneyimlerinden biriydi. Jose ile konuştuk ve antrenmanda olmalarına rağmen bize vakit ayırdılar. Çocuklarım futbol oynuyor ve antrenman yapıyor. Ne kadar iyi çalıştıklarını ve ne kadar hızlı olduklarını görmek onlar için harikaydı” diye anlatmış o günkü deneyimi. Esasında Guardiola’nın çok da üzülmemesini söyleyebiliriz. Zira bu tercih biraz aile meselesi biraz da profesyonel hayatın bir parçası olarak değerlendirilebilir.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.