Guardiola’nın prensleri bir bir ayrılıyor: Mahrez Arabistan yolcusu

Riyad Mahrez, 35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden El Ahli’ye transfer oldu. İlkay Gündoğan’ın ardından uzun zamandır Pep Guardiola yönetiminde City’de forma giyen bir yıldız daha takımdan ayrıldı.

Spor 29 Temmuz 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Mahrez Arabistan'da.

Cezayirli yıldız kanat oyuncusu Riyad Mahrez, Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden El Ahli’ye transfer oldu. Mahrez, yeni takımında yıllık 50 milyon Euro kazanacak. Manchester ekibiyse bu satıştan 35 milyon Euro alacak.

Mahrez’in ayrılışının ardından uzun süredir Manchester City’de forma giyen bir başka oyuncu daha aynı transfer döneminde takımdan ayrıldı. Geçtiğimiz ay İlkay Gündoğan Mancester’a veda etmiş ve Barcelona’ya imza atmıştı. Bu kez de 2018 yazından bu yana Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City’de başarıdan başarıya koşan Riyad Mahrez takımdan ayrıldı.

Mahrez, 67 milyon Euro karşılığında Leicester City’den Manchester’a transfer olmuştu. 2015-16 sezonunda Premier Lig şampiyonluğu yaşayan yıldız, 2018 yazında transfer olduğu City’de başarılarını sürdürdü. Mahrez City formasıyla Şampiyonlar Ligi, 4 Premier Lig, 2 FA Cup, 3 Lig Kupası, 2 Community Shield kazandı. Cezayirli City formasıyla toplam 236 maçta 78 gol 59 asistle oynadı.

Futbolda bir devir kapandı: David Silva emekli olduFutbolda bir devir kapandı: David Silva emekli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.