‘Güneş’siz Beşiktaş, İstanbulspor karşısında ışık arıyor

Şenol Güneş'in görevden ayrılmasının ardından Beşiktaş, Süper Lig'ın 8. haftasında İstanbulspor'u konuk edecek. Burak Yılmaz yönetimindeki siyah beyazlılar kötü gidişe 'dur' demek istiyor.

Spor 8 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ı İstanbulspor maçına Burak Yılmaz hazırladı.

Beşiktaş’ın Konferans Ligi’nde Lugano’ya kendi sahasında 3-2 yenilmesi taşları yerinden oynattı. Yönetim olağanüstü kongre kararı alırken teknik direktör Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Siyah beyazlılar bu şartlar altında Süper Lig’in 8. haftasında Tüpraş Stadı’nda İstanbulspor’u konuk edecek. Tugay Kaan Numamoğlu yöneteceği karşılaşma 16.00’da başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı verilecek.

Yenilginin ardından yönetim kongreye gidiyor, Şenol Güneş istifa ettiYenilginin ardından yönetim kongreye gidiyor, Şenol Güneş istifa etti

Burak Yılmaz’ın ilk teknik direktörlük deneyimi

İlk yedi haftada 4 galibiyet, bir beraberlik ve iki yenilgi alan Kartal, 13 puanda bulunuyor. Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan Burak Yılmaz, kariyerindeki ilk teknik direktörlük deneyimini İstanbulspor karşısında yaşayacak. Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan kaleci Mert Günok, Gedson Fernandes ve Arthur Masuaku karşılaşmada forma giyemeyecek.

Türk futbolunun manzara-i umumiyesi: Mehmet Büyükekşi maçtan affını istemiş!Türk futbolunun manzara-i umumiyesi: Mehmet Büyükekşi maçtan affını istemiş!

İstanbulspor ligin dibinde

Kötü sonuçlardan sonra Fatih Tekke ile yollarını ayıran İstanbulspor ise sadece iki puan toplayabildi ve 20 takımlı ligde 19. sırada yer alıyor. Konuk ekipte Alassane Ndao ve Racine Coly’nin sakatlıkları devam ettiği için bugün oynanacak Beşiktaş karşısında forma giyemeyecekler.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.