Gayrimeşru çocuk iddiası çürüdü! Yüklü tazminat kararı

Gana Milli Takımı'nın eski kaptanı Asamoah Gyan, 3 çocuğunun biyolojik babası olmadığını iddia ederek eşine boşanma davası açtı. Bu iddia doğru çıkmadı Gyan tazminat ödemeye mahkum oldu.

Spor 5 Kasım 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Asamoah Gyan, üç çocuğunun biyolojik babası olmadığını iddia etmişti.

Bir dönem Türkiye’de Kayserispor forması fiyen Gana’nın eski takım kaptanı Asamoah Gyan, 3 yıl önce üç çocuğunun kendisine ait olmadığını iddia ederek eşine boşanma davası açtı. Yapılan DNA testi sonucunda çocukların öz babasının Gyan olduğu ortaya çıktı.

BBC’de yer alan habere göre, DNA testinden sonra Gyan eşine tazminat olarak İngiltere ve Gana’da birer ev, iki araba ve benzin istasyonu verecek. Mahkeme ayrıca Asamoah Gyan’ın çocuklarının ihtiyaçları için eşine aylık 2100 dolar ödemesine de karar verdi.

Leyla Ceylan'dan 'İzmir çetesi' açıklaması: FIFA'ya sahte rapor gönderdilerLeyla Ceylan’dan ‘İzmir çetesi’ açıklaması: FIFA’ya sahte rapor gönderdiler

Türkiye’de de forma giydi

Asamoah Gyan, 2017 yılında Kayserispor’a transfer olmuş 2 sezon boyunda forma gimişti. Süpeir Lig’de 34 maça çıkan futbolcu dokuz gol atmış ve bir asist yapmıştı. Gana Milli Takımı ile 109 maçta süre alan Gyan 51 kez topu filelere yolladı. Gyan, hâlâ Gana Milli Takımı’nın en çok gol atan futbolcusu. Kariyerinde toplamda 384 maçta forma giyen Asamoah Gyan, 192 gol atarken 38 asist yaptı.

Galatasaray'dan Muslera açıklaması: Bayern Münih maçında yokGalatasaray’dan Muslera açıklaması: Bayern Münih maçında yok

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.