Hacıosmanoğlu, Toroğlu’na MHK başkanlığı teklif etmiş

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisine MHK başkanlığı teklif ettiğini açıkladı.

Spor 4 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
İbrahim Hacıosmanoğlu Toroğlu'na teklif yapmış.

Türk futbolunda yeni sezon resmi olarak başladı. Süper Kupa’da Beşiktaş, Galatasaray’ı farklı şekilde mağlup etti. 5-0’lık galibiyet sonrası birçok televizyon kanalında değerlendirme yapıldı. Bu kanallardan biri de Ekol TV’ydi ve yorumculardan biri de Erman Toroğlu’ydu.

Toroğlu programda sadece maçı yorumlamadı bir de itirafta bulundu. Eski hakem yaptığı açıklamada “İbrahim Hacıosmanoğlu MHK Başkanlığı teklif etti, kabul etmedim” ifadelerini kullandı.

18 Temmuz’da yapılan başkanlık seçimi sonrası İbrahim Hacıosmanoğlu ufak bir farkla Mehmet Büyükekşi’yi geçerek başkan seçilmişti. Hacıosmanoğlu’nun başkan seçilmesi ardından MHK başkanlığına doktor Ferhat Gündoğdu getirilmişti.

Son olarak MHK seminerine katılan Hacıosmanoğlu ise adalet duygusunun hakim olduğu bir futbol ikliminin önemine değinerek “Hakem arkadaşlarıma da onu söyledim, size de aynı şeyi söylüyorum, bir süredir konuşuluyordu, ‘Temsilci ve gözlemci raporları sonradan değişiyor, o yapılıyor, bu yapılıyor.’ Bunların hiçbiri ne size yakışır ne bize yakışır ne sizin çocuklarınıza ve ailenize taşıdığınız soyadınıza ne de temsil ettiğiniz camiaya yakışır. Sizden istediğim, forma, renk, güçlü güçsüz ayırt etmeden, namuslu bir şekilde gördüklerinizi yazmak. Bunları yazdığınızda da gerçekten rahatsız olanlar olabilir, bizi ilgilendirmiyor. Biz adil ve adaletli olacağız. Adil ve adaletli olmaktan, bu iklimi yaratmaktan rahatsız olanlar zaten bizden değildir” şeklinde konuştu.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Sportif başarıyı sahada kazanmak isteyenlerin hizmetkarıyızİbrahim Hacıosmanoğlu: Sportif başarıyı sahada kazanmak isteyenlerin hizmetkarıyız

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.