Hakan Çalhanoğlu Inter’i uçuruyor

Serie A'da Inter Hakan Çalhanoğlu'nun bir gol bir asistle oynadığı maçta Inter, Udinese'ye 3-0 yendi ve Juventus'tan liderlik koltuğunu geri aldı.

Spor 10 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Hakan Çalhanoğlu, bu sezon yedinci golünü attı.

Serie A’nın 15. hafta mücadelesinde Inter evinde Udinese’yi ağırladı. Inter’de perdeyi Hakan Çalhanoğlu açtı. Milli futbolcu, 37. dakikada penaltıdan attığı golle takımını öne geçirdi.

Bu golden 5 dakika sonra Inter, Dimarco ile farkı ikiye çıkardı: 2-0. Dimarco’nun golünde asisti yapan isim ise Hakan Çalhanoğlu’ydu. 44’te sahneye Thuram çıktı. Attığı golle Inter ilk yarıyı 3-0 önde bitirdi.

İkinci yarıda üstün oyununu sürdüren ev sahibi 84’te Lautaro Martinez’le dördüncü golü buldu. Karşılaşma 4-0 Inter’ın galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonuçla puanını 38’e çıkaran Inter, Juventus’tan liderliği geri aldı. Ligde gelecek hafta Milano takımı Lazio deplasmanına gidecek. Udinese ise sahasında Sassuolo’yu ağırlayacak.

Atalanta, Milan’ı son dakika golüyle yendi

Atalanta sahasında Milan’ı konuk etti. Gol düellosu şeklinde geçen maçta galibi son dakika golü belirledi. Atalanta 38 ve 55. dakikalarda Ademola Lookman’ın golleriyle iki kez öne geçti. Milan rakibini 45’te Olivier Giroud ve 80’de Luka Jovic’in filelerle gönderdiği toplarla iki kez beraberliği yakaldı. Maçta son söz 90+5’te Luis Muriel’den geldi. Atalanta, Kolombiyalı futbolcunun golüyle maçı 3-2 kazandı. Bu sonuçla Atalanta 23 puana yükselirken, Milan 29 puanda kaldı.

Günün diğer maçında Verona ile Lazio sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Bayern Münih paramparça olduBayern Münih paramparça oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.