Haliç derbisinin kazananı Kasımpaşa

Kasımpaşa, Karagümrük deplasmanında 3-0 öne geçtiği maçın sonlarından zorlanmasına karşını 3-2'lik skorla üç puanı almayı başardı. Aytaç Kara uzaktan şutlarla iki golle Kasımpaşa adına maçın oyuncusu oldu.

Spor 2 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelede gülen Kasımpaşa oldu.

Süper Lig’in 7.haftasında Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Kasımpaşa’yı konuk etti. Kasımpaşa 3.dakikada bulduğu golle maça adeta 1-0 önde başladı. İçeriye çevrilen topu uzaklaştıramayan Karagümrük savunması Ngoy’un şutuna da engel olamadı. Ceccherini’ye çarpan top ağlarla buluştu.

Icardi'ye 'dur' diyen kaleci! Trabzonspor onu beğenmediIcardi’ye ‘dur’ diyen kaleci! Trabzonspor onu beğenmedi

6. dakikada fark ikiye çıktı. Gomis’in pasında ceza alanı dışından harika bir vuruşyapan Aytaç Kara ağları havalandırdı. 32’de Karagümrük’ün Fenerbahçe’den transferi Nazım Sangare, Can Keleş’in yerine oyuna girerek siftah yaptı. 34’te sahneye yine Aytaç Kara çıktı. Ceza alanı dışından bir füze gönderen futbolcu Kasımpaşa’yı 3-0’lik galibiyete taşıdı. 45’te ev sahibi ekip farkı ikiye indirdi. Levent Mercan’ın ortasına Federico Ceccherini’nin güzel kafa vuruşu ağları havalandırdı.

Beşiktaş, Galatasaray'ı yenilgiyle tanıştırdıBeşiktaş, Galatasaray’ı yenilgiyle tanıştırdı

İkinci yarı ilk yarıya oranla daha temposuz geçse de Karagümrük farkı azaltmaya çalışan taraf oldu. 76.’da Serdar Dursun ve 77’de Eysseric’in şutları tehlike yaratsa da gol olmadı. 89’da Biraschi’nin yaptığı ortaya arka direkte Sturaro ile beraber hamle yapan Winck topu kendi filelerine gönderdi ve skor 3-2’ye geldi. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi. Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, üst üste aldığı iki galibiyetle puanını 12 yaptı ve 6. sıraya yükseldi. Karagümrük ise 6 puanla 15. sırada bulunuyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.