Halil Umut Meler’in kulakları çınladı! NBA’de Oosterwolde vakası

Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında Kevin Rodrigues'in Jayden Oosterwolde'ye yaptığı ve hakem HalilUmut Meler tarafından cezalandırılmayan hareketin benzeri NBA'de Minnesota Timberwolves ile Golden State Warriors karşılaşmasında yaşandı.

Spor 16 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
NBA'de rakibinin boğazını sıkan Draymond Green oyundan ihraç edildi.

Süper Lig’de oynanan Adana Demirspor – Fenerbahçe maçında ev sahibinin futbolcusu Kevin Rodrigues, Belhanda ile gerginlik yaşayan Jayden Oosterwolde’yi boynundan tutarak yere düşürdü. Hakem Halil Umut Meler ve VAR’da bulunan Suat Arslanboğa’nın pozisyonda Rodrigues’e kart çıkarmaması hakem yorumcularından büyük eleştiri aldı.

NBA’de oynanan Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors maçında Kevin Rodrigues – Oosterwolde arasındakine benzer bir olay yaşandı.

Klay Thompson ile Jaden McDaniels’ın arasındaki gerginliğe dahil olan Draymond Green, rakip oyuncu Rudy Gobert’i koluyla boğazını uzun süre sıktı. Karşılaşmayı 104-101 Minnesota kazanırken gerginliğin ardından Klay Thompson, Jaden McDaniels ve Draymond Green maçtan ihraç edildi. NBA yönetimi, Draymond Green’e ekstra bir ceza de verecek. Ceçza önümüzdeki günlerde duyrulacak.

Cedi Osman'ın yüzü gülmüyorCedi Osman’ın yüzü gülmüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.