Hasan Arat listesindeki bir ismi daha açıkladı

Beşiktaş’ta başkan adaylarından Hasan Arat, kulübün efsane isimlerinden Feyyaz Uçar’ın yönetim kurulunda yer alacağını duyurdu.

Spor 27 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta yönetimdeki bir diğer isim Feyyaz Uçar.

Beşiktaş’ta seçime günler kaldı. 3 Aralık’ta sandığa gidecek kongre üyeleri, Serdal Adalı ve Hasan Arat arasında bir seçim yapacaklar ve Beşiktaş’ın yeni başkanını belirleyecekler. Bu kritik seçim öncesi başkanların vaatlerinin yanı sıra yönetimlerinde yer alacak isimler de bir bir ortaya çıkıyor. Hasan Arat, yönetiminde yer alacak isimlerden ikincisini duyurdu. Arat, Beşiktaş’ta uzun yıllar forma giyen ve başarıdan başarıya koşan Feyyaz Uçar’ın yönetim kurulunda olacağını duyurdu.

Arat daha önce “Beşiktaş’ta tüzük gereği 8 asil, 5 yedek üye var. Fakat buradaki iş hacmi çok büyük. Bu sebeple asil ve yedek olarak ayırmamız doğru olmaz. Seçildiğim takdirde 13 üye de bütün toplantılarımıza katılacak ve hepsi sorumluluk alacak. 29 Kasım akşamı hepsinin nelerden sorumlu olduğunu göreceksiniz” demişti. Arat ayrıca Garanti BBVA Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Sezgin’in de yönetimde olacağını duyurmuştu.

'Efsane kaptan' Kartal'ı hatasız uçuruyor‘Efsane kaptan’ Kartal’ı hatasız uçuruyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.