Hasan Şaş, Galatasaray taraftarının sesine kulak verdi, istifa etti

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Hasan Şaş, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalı Sports Digitale'de yorumculuk yapmak üzere imza attı. Şaş, Galatasaray taraftarının tepkileri sonucunda kararından döndü ve istifa ettiğini açıkladı.

Spor 12 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Hasan Şaş, taraftarın sesine kulak verdi ve istifa etti.

Galatasaray’ın eski futbolcularından şimdilerin yorumcusu Hasan Şaş, geçtiğimiz haftalarda Sports Digitale kanalıyla anlaştı. Galatasaray taraftarının son günlerde sosyal medyada kanalın sarı-kırmızılı camiaya karşı tutumlarından dolayı tepkileri vardı. Şaş dışında Rıdvan Dilmen, Fırat Aydınus gibi futbol camiasının önde gelen isimleriyle anlaşma yaptığını duyuran kanala Galatasaray taraftarının tepkisi büyüktü. Dolayısıyla Hasan Şaş’ın da bu kanalda yorumculuk yapmaması gerektiği savunuluyordu. Şaş, bu çağrılara kulak verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Galatasaray efsanesi “Değerli arkadaşlar;  Her şeyden uzakta, huzurla ve içimden gelerek yaşamaya çalışıyorum. Kimseyi kırmadan, taraf olmadan, arada kalmadan ve en önemlisi evlatlarıma zaman ayırarak bir şeyler yapabilir miyim diye düşündüm. Ancak son zamanlarda anladım ki bu olmayacak. Bir seçiş, başka bir şeyden vazgeçiş olmamalı. Ben bildiğiniz tanıdığınız Hasan Şaş’ım. Öyle de kalmak istiyorum. Bir gün, başka bir projede neşeyle, keyifle bilgiyle ve tecrübeyle tüm geçirdiklerimi paylaşırım elbet.” diyerek görevine henüz başlamadan istifa etti.

TRT Spor’da ayrılık... Nihat Kahveci ve Kemal Aslan veda ettiTRT Spor’da ayrılık… Nihat Kahveci ve Kemal Aslan veda etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.