Hatayspor son anda yıkıldı, Pendikspor puanı kaptı

Uzun süredir galip gelemeyen iki takımın maçında Hatayspor, uzatma dakikalarında yediği golle Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. İki takımın üç puan özlemi sekiz haftaya çıktı.

Spor 13 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Hataysporlu oyuncular son anlarda gelen golden sonra büyük üzüntü yaşadı.

Son galibiyetini 11 Kasım2023’te Galatasaray’a karşıalan Hatayspor sonraki yedi karşılaşmada iki puan toplayabilmişti. Rakibi Pendikspor da aynı rakibi gibi yedi haftadır galipgelemiyordu. İki takım sahaya şeytanın bacağını kırmak için çıktı.

İlk yarıda sıkıcı bir oyun vardı. 11’de sağ kanattan gelişen Pendikspor atağında Erencan Yardımcı içeri çevirdi. Hatayspor savunması topu son anda kornere gönderdi. 45’te bu kez ev sahibi tehlikeli geldi. Rivas’ın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Hodzic’in şutunda kaleci Erdem meşin yuvarlağı kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle bitti.

Ankaragücü üç puan hasretini Kasımpaşa maçında bitirdiAnkaragücü üç puan hasretini Kasımpaşa maçında bitirdi

İkinci yarı golle başladı. 47’de Ghoulam’ın kullandığı kornerde Kilama kafayla indirdi. Rivas’ın kafa vuruşuyla Hatayspor 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ev sahibi oyunu kendi sahasında kabul etmeye başladı. 60’da Pendiksporlu Diaby’nin vuruşu az farkla auta gitti. 90+4’te konuk takım beraberliği yakaladı.Midtsjö’nün içeri çevirdiği topa Aburjania ayak koydu. Topu önünde bulan Kappel’in sert şutunda top ağlarla buluştu. Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla iki takımın da galibiyet hasreti sekiz haftaya çıktı.

Futbola Halil Umut Meler kararı geldi: Puan silmeFutbola Halil Umut Meler kararı geldi: Puan silme

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.