Hem Juventus, hem Milan yara aldı

İtalya Serie A’nın 22. haftasında milli futbolcu Kenan Yıldız’ın formasını giydiği Juventus sahasında Empoli ile 1-1 berabere kaldı. Milan iki penaltı kaçırdığı maçta Bologna'nın son dakika golüne engel olamadı ve 2-2 berabere kaldı.

Spor 28 Ocak 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Juventus uzun süre 10 kişi oynadığı maçtan puan kaybıyla ayrıldı.

İtalya Serie A’nın 22’nci haftasında Juventus sahasında Empoli’yi konuk etti. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Milik’in kırmızı kart görmesiyle uzun süre 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Dusan Vlahovic’in 50’deki golüyle 1-0 öne geçen Juventus 70’te Tommaso Baldanzi’nin golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Juventus’un beş maçlık galibiyet serisi de sona erdi.

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan milli futbolcu Kenan Yıldız 78’inci dakikada Kostic’in yerine oyuna dahil oldu. Bu sonuçla Juventus puanını 53’e çıkararak iki maç eksiği bulunan 51 puanlı Inter’in önünde lider durumda bulunuyor.

Milan penaltıları kaçırdı, puanı verdi

Milan kendi evinde Bologna’yı konuk etti. San Siro’daki mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Milan’ın gollerini 45. ve 83’te Ruben Loftus-Cheek attı. Bologna’nın golleriyse 29’da Joshua Zirkzee ve 90+2. dakikada penaltıdan Riccardo Orsolini’den geldi.

Arda Güler LaLiga'ya 'merhaba' dedi, Sörloth Barcelona'yı devirdiArda Güler LaLiga’ya ‘merhaba’ dedi, Sörloth Barcelona’yı devirdi

 

Ev sahibi takım 42. dakikada Olivier Giroud ve 74. dakikada Theo Hernandez ile iki penaltı atışından yararlanamadı. Bu sonuçla Milan puanını 46 yaparken Bologna 33 puana yükseldi.

Günün diğer maçında Atalanta kendi sahasında Udinese’yi 2-0 mağlup etti.

Leverkusen hata yaptı, Bayern Münih lidere yaklaştıLeverkusen hata yaptı, Bayern Münih lidere yaklaştı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.