Hentbolun yenilmez armadası Beşiktaş, Sakarya’dan çıkamadı

Hentbol Erkekler Süper Ligi yarı final serisi üçüncü maçında Sakarya Büyükşehir Belediyespor, son yılların en başarılı takımı Beşiktaş’ı 36-33 mağlup etti ve finale yükseldi.

Spor 1 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Sakarya'dan Beşiktaş'a geçit yok.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde yarı final etabı tamamlandı. Beykoz Belediyespor’un finaldeki rakibini belli edecek serinin üçüncü ve son maçında Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş’ı konuk etti.

Son derece çekişmeli geçen mücadelenin ilk yarısında rakibine 18-15’lik üstünlük kuran Sakarya, ikinci yarıda bu üstünlüğünü korudu ve sahadan 36-33 galip ayrılmayı başardı. Sakarya, seride rakibini 2-1’le geçti ve finale yükselen ekip oldu.

Olimpiyat şampiyonu Adam Peaty psikolojik sorunlarla boğuşuyorOlimpiyat şampiyonu Adam Peaty psikolojik sorunlarla boğuşuyor

Beşiktaş bundan önce oynanan son 13 sezonun 12’sini şampiyon olarak tamamlamıştı ve hentbolün yenilmez armadası olmuştu. Kara Kartal, Türk hentbol tarihinin 16 şampiyonlukla en başarılı takımı.

Sakarya – Beykoz finali 5, 8, 9, 12 ve 15 Haziran tarihlerindeki maçlarla oynanacak. Üçüncülük serisindeki karşılaşmaların tarihleri 7, 10, 11 Haziran.

Giannis, 81 milyon dolarını 50 bankaya bölüştürmeye kalkışmışGiannis, 81 milyon dolarını 50 bankaya bölüştürmeye kalkışmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.