Hikmet Karaman’a ‘kel’ dedi, iki yıl hapsi istendi

Adana Demirspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Hikmet Karaman’a Kayserispor’u çalıştırdığı dönemde ‘kel’ diyen Serhat Ö. küfrettiği iddiasıyla iki yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Spor 2 Şubat 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Kayserispor döneminden kalma cevaba iki yıl hapis istemi.

6 Mart 2022 tarihinde o dönem Kayserispor’u çalıştıran Hikmet Karaman sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Paylaşımın altına küfür içeren cevap yazan ve Karaman’ı kastederek ‘kel’ diyen Serhat Ö.’nün yazdıklarını tecrübeli teknik adam gördü. Hikmet Karaman’ın şikayetçi olması üzerine Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Serhat Ö. hakkında soruşturma yapıp iddianame düzenledi. İddianamede ‘sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ suçundan üç aydan iki yıla kadar hapis cezası istendi.

Kayseri 13’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına sanık Serhat Ö. katılmadı. Mahkeme yurt dışında bulunan sanığın ifadesinin alınması  için yakalama kararı çıkardı ve duruşma ileri tarihe erteledi.

Burak Yılmaz ayağının tozuyla Kayserispor'un yenilgi serisini bitirdiBurak Yılmaz ayağının tozuyla Kayserispor’un yenilgi serisini bitirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.