Hüseyin Yücel: Semih Kılıçsoy’a dört büyük ligden teklif var

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel kulübün mali durumu ve transfer dönemindeki gelişmelerle alakalı konuştu. Yücel Semih Kılıçsoy için gelen teklifleri geri çevirdiklerini belirtti.

Spor 8 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'ta Hüseyin Yücel'den kulübün mali yapısıyla alakalı açıklamalar.

Beşiktaş’ta Hüseyin Yücel kritik açıklamalarda bulundu. Sözcü’ye konuşan Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel “Emrecan Uzunhan’ın 28 milyon TL tutan transfer ücretini İstanbulspor’a ödedik. Omar Colley için Sampdoria’ya 20 milyon, Muleka için S.Liege’e 27 milyon bonservis ödedik. Toplam 75 milyon lira 7 Şubat tarihi itibariyle kasamızdan çıktı” dedi.

Yücel transfer çalışmalarıyla ilgili olarak “Hocamızın bize ilettiği iki oyuncuyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu oyuncuları yaz döneminde de Beşiktaş’a getirebiliriz. Cuma akşamına kadar çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a fark attıGalatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a fark attı

‘Menajerlere 10 milyon euro borç’

Yücel kulüpteki borçlarla ilgili “Ocak ayı transferi tüm kulüpler için zordur. Bunun yanında son üç senede menajerlere ödenmeyen toplam borcun 10 milyon Euro’ya gelmiş olması, bunun da menajerler aracılığıyla gelmesi muhtemel oyunculara yansıtılıyor olması işleri zorlaştırıyor. Özellikle bu dar zamanda. Her şeye rağmen hedefimiz olan Avrupa kupalarına katılacağız ve önümüzdeki senenin şampiyonluğa oynayacak Beşiktaş’ı için pazartesi gününden itibaren hocamız ve genel koordinatörümüzün istekleri doğrultusunda çalışmaya başlıyoruz” dedi.

Yücel, Semih’le ilgili gelen teklifler hakkında da “Semih Kılıçsoy ile ilgili dört büyük ligden teklifler geliyor. Teklifleri değerlendirmeye almıyoruz. Semih ve genç oyuncularımızla uzun süre birlikte olmanın planlarını yapıyoruz” bilgisini verdi. Yücel kulüpte hiçbir çalışana veya oyuncuya borçları olmadığını belirterek sözlerini “Fernando Santos’a önerilen isimleri iletiyorum ‘Benim çocuklarım onlardan daha değerli’ diyor. Bu bizi cesaretlendiriyor” diye noktaladı.

Beşiktaş'ın MHK isyanı: Yanıt vermiyorlarBeşiktaş’ın MHK isyanı: Yanıt vermiyorlar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.