İddia – Arda Güler ameliyat olacak

İngiliz basınının iddiasına göre Real Madrid'in yeni transferi genç süper yetenek Arda Güler dizindeki sakatlık nedeniyle ameliyat olacak.

Spor 11 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Arda Güler sakatlığı nedeniyle henüz real Madrid formasıyla maça çıkamadı.

The Athletic’in haberine göre Arda Güler dizindeki sakatlıktan ötürü ameliyat olacak. Arda, ABD kampında sakatlık yaşamış ve hazırlık maçlarında boy gösterememişti. Kulüp, oyuncuyu kamp bitmeden tedavisinin devamı için Madrid’e göndermişti. Arda’nın geleneksel tedavi yöntemleri denenerek ameliyat olmadan iyileşmesi beklendi.

Habere göre nihai karar dün gün içinde verildi. Verilen bilgiye göre operasyon Doktor Manuel Leyes tarafından Madrid’de gerçekleştirilecek. Söz konusu doktor daha önce 2021’de Sergio Ramos’u, 2019’da Marco Asensio’yu ve 2016’da Luka Modric’i de ameliyat etti. Bir diğer bilgiyse Arda’nın 1.5 ay civarında sahalardan uzak kalacağı yönünde. Takımın teknik direktörü Carlo Ancelotti daha önce Arda için ameliyat kararı alabileceklerini ancak sorunun çok da büyük olmadığını söylemişti.

Arda Güler'den sonra Real Madrid'e ikinci transfer: Ömer KutluayArda Güler’den sonra Real Madrid’e ikinci transfer: Ömer Kutluay

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.