İddia: Ebrar Karakurt gece kulübünde olay çıkardı

İstanbul Suadiye'de bir gece kulübünde eğlenen Ebrar Karakurt, sahneye çıkıp şarkı söylemek istedi. Ebrar sahnedeki şarkıcının elinden mikrofonu almak isterken şarkıcı dudağından yaralandı. Olay büyüyünce güvenlik araya girdi.

Popüler 5 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Ebrar Karakurt'un gece kulübünde saldırıda bulunduğu iddia edildi.

Kulüp kariyerini Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad’da sürdüren Ebrar Karakurt önceki gece İstanbul Suadiye’de bir gece kulübüne gitti. İddiaya göre Ebrar şarkı söylemek istedi ve sahneye atladı. İlk anda çıkan kargaşanın ardından Ebrar ısrarcı tavrını sürdürdü ve mikrofonu sahnedeki şarkıcının elinden alırken söz konusu şarkıcı dudağından yaralandı. Ardından güvenlik araya girdi ve ortamı sakinleştirdi. Söz konusu iddialar şarkıcının bizzat kendisinden.

Şarkıcı Melsum Erdost olayla alakalı sosyal medya paylaşımında “Gün yüzüne çıkmasaydı bu olayı ben açık etmeyecektim ama madem birileri bu konuyu insanlara açtı evet dün akşam böyle bir durum yaşandı. Kendisi sahneye çıktı ve benim elimden mikrofonu sinirle çekerken ağzıma mikrofonu çarparak çekti ve şu an dudağım hala şiş ve mor halde. Kendisi görürse bu yazdığımı, tek söylemek istediğim ona karşı olan tüm sevgim ve inancım bitmiş olmasıdır. Bundan sonra kendisini destekleyici hiçbir içerik paylaşmayacağım çünkü bunu hak eden bir insan değilmiş öğrenmiş oldum” diyerek olayı anlattı. Ortaya atılan iddiayla alakalı Ebrar Karakurt cephesinden açıklama gelmedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.