İddia: Ergin Ataman, Panathinaikos’a 2 yıllık imza attı

Yunan basını Anadolu Efes ile iki kez Euroleague kupasını kaldıran koç Ergin Ataman'ın Panathinaikos'la anlaştığını yazdı.

Spor 22 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Ergin Ataman'ın sezon biter bitmez Atina'ya gideceği iddia ediliyor.

Ergin Ataman, iki sezon Anadolu Efes ile Euroleague’i kazandıktan sonra bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşadı. Euroleague’de ilk 8’e giremeyen lacivert beyazlılarda sezon sonu sözleşmesi bitecek Ergin Ataman için Yunan basınından flaş bir iddia geldi.
SDNA’daki ‘Magic Euroleague’ programında Panathinaikos yöneticilerinin Ergin Ataman’la görüştükleri ve tarafların iki yıllık sözleşme konusunda el sıkıştığı iddia edildi. 57 yaşındaki Ataman’ın sezon bitince yeni rotası Atina olacak.

Fenerbahçe'ye 10 dakika yettiFenerbahçe’ye 10 dakika yetti

Panathinaikos sinyalini vermişti

Ergin Ataman, Monaco karşılaşmasının ardından “Başkanımızla bu hafta içinde konuştuk. Net bir kararımız yok ama bu sezon çok yıprandık. Sporda geçmişte yapılanları tarih yazacaktır ama bugün açısından başarısızız. Onun için belki de sezon sonunda herkes için bir değişim gerekebilir” demişti. Ataman, Yunan medyasına verdiği röportajında ise, Anadolu Efes’ten ayrılması halinde ilk tercihinin Panathinaikos olacağını söylemişti. Ataman şöyle konuşmuştu: “Eğer Panathiakos’a gidersem oranın yeni Obradovic’i olmak istiyorum.”

Her şeyin ortasındaki hiçliğe: Basketbol uğrunaHer şeyin ortasındaki hiçliğe: Basketbol uğruna

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.