İddia: Tyler Dorsey bu cuma dönebilir

Fenerbahçe'de tarak kemiği kırığı nedeniyle 10 gündür sahalardan uzak olan skorer oyuncu Tyler Dorsey'nin iyileşme sürecinin hızlı geçtiği ve bu cuma sahalara dönebileceği belirtildi.

Spor 24 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Tyler Dorsey beklenenden erken dönüyor.

Yunan kaynaklı SDNA’nın haberine göre tarak kemiği kırığı nedeniyle yaklaşık 10 gündür tedavi gören Tyler Dorsey, bu cuma oynanacak Bayern Münih maçıyla sahalara dönebilir. Dorsey, evvelki hafta EuroLeague’de oynanan Valencia maçında sakatlık yaşamış ve tarak kemiğinde kırık tespit edilmişti. Oyuncunun 2 aya yakın sahalardan uzak kalabileceği söylenmişti. Bazı kaynaklar tedavinin hızlı ilerlediği ve Dorsey’nin dönüşünün iki ayı bulmayacağını belirtmişti.

Yunan SDNA’dan Vetakis’in haberine göre Dorsey, Bayern Münih deplasmanında oynanacak EuroLeague beşinci hafta maçıyla yeniden sahalarda olabilir. Eurohoops’ta yer alan bilgiye göreyse Tyler Dorsey’in yapılan ileri tetkiklerinde bütün kemiği ilgilendirmeyen, stabil bir kırık olduğu tespit edildi ve tedavi süreci hızlandırıldı. Oyuncunun yokluğunda evinde Panathinaikos ve Asvel’i yenen Fenerbahçe, ligde de önce Bahçeşehir Koleji’ni ardından Galatasaray’ı mağlup etmişti. Sakatlıkların arttığı dönemi son derece iyi geçen Fenerbahçe skorer ismine Almanya deplasmanında kavuşabilir.

Galatasaray'ın evinde Calathes şov!  Derbi Fenerbahçe'ninGalatasaray’ın evinde Calathes şov! Derbi Fenerbahçe’nin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.