İlkay Gündoğan ağladı, Barcelona endişeli

Almanya - Fransa maçında sakatlanan Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan sahayı ağlayarak terk etti. Barecelona'da oyuncu için seferberlik ilan edildi.

Spor 14 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
İlkay Gündoğan Almanya- Fransa maçının 25. dakikada oyundan çıktı.

Almanya ile Fransa arasında oynanan hazırlık maçına Türk asıllı oyuncu İlkay Gündoğan’ın sakatlığı damga vurdu. Futbolcu, maçın 25. dakikasında sert bir şekilde yere düştü. Büyük acı çeken oyuncunun gözyaşlarını tutamadığı görüldü. 32 yaşındaki orta saha, sırtını tutarak sahayı terk etti.

Almanya’da Hansi Flick dönemi sona erdiAlmanya’da Hansi Flick dönemi sona erdi

Sakatlık cumartesi ligde Real Betis ve gelecek hefta için Şampiyonlar Ligi’nde Antwerp’le oynayacak Barcelona’da büyük endişe yarattı. İlkay Gündoğan ile aynı bölgede oynayan 20 yaşındaki Pedri sakatlığı nedeniyle ekim ayı sonuna kadar forma giyemeyecek. Barcelona Teknik Direktörü Xavi’yi rahatlatan haberse Almanya’dan geldi. Almanya Milli Takımı Sportif Menajeri Rudi Voller, “Gündoğan’ın sırtında morluk var ama kırık yok” dedi. Gazeteci Kerry Hau da oyuncunun leğen kemiğinde morluk oluştuğunu söyledi.

Almanya'da yılın futbolcusu İlkay GündoğanAlmanya’da yılın futbolcusu İlkay Gündoğan

Barcelona’ya dönen oyuncunun kesin durumu yapılacak testlerden sonra belli olacak. Sezon başında Manchester City’den Barcelona’ya bonservissiz transfer olan İlkay Gündoğan, Katalan takımının 4 maçında da ilk 11’de yer aldı ve iki asist yaptı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.