İlkay Gündoğan söylentileri arttı, Dursun Özbek topa girdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek basında çıkan İlkay Gündoğan söylentileriyle alakalı konuştu. Özbek Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşananları da değerlendirdi.

Spor 19 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Galatasaray ve İlkay Gündoğan'ın ismi birbirleriyle anılıyor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündemi değerlendirdi. Özbek TRT’nin UEFA organizasyonlarının yayınlarını üç yıllığına alması dolayısıyla  verilen davette açıklamalarda bulundu.

Son olarak Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla alakalı konuşan Özbek “Göreve geldiğimizden bu yana Türk futbolundaki kaotik ortamın bitmesi yönünde ifadeler kullandık. Hep itidal tavsiye ettik, bugün de aynı şeyi tavsiye ediyoruz. Bazı şeylerin sahalardan uzaklaşması lazım. Bu olaylar güzel olaylar değil, giderek de tırmanma eğilimi gösteriyor. Bütün takımların, bütün başkanların, yöneticilerin, herkesin buna ‘Dur’ diyecek niyette ve düşüncede olması lazım. Galatasaray olarak biz her zaman futbolun sahada kalması yönünde tavır gösterdik, aynı tavrı göstermeye devam edeceğiz. Benim dileğim herkesin ve bütün takımların aynı düşüncede olması” dedi.

Futbol gündemini meşgul eden isimlerden biri İlkay Gündoğan. Kariyerini Barcelona’da sürdüren oyuncunun takımdan ayrılması gündemde. Hatta son gelen haberler oyuncunun kariyerine İspanya’da devam etmeyeceğini işaret ediyor. İlkay için gündeme gelen takımlardan biri de Galatasaray. Özbek konuyla alakalı “İlkay Gündoğan her takımın gündeminde olabilir. Yalnız biz Barcelona kadrosunda var mı yok mu teyit edemedik. Galatasaray her zaman iyi futbolcunun peşindedir. Bendeki bilgi İlkay’ın hala Barcelona’da kalmak istediği yönünde” dedi.

Barcelona İlkay Gündoğan’ı 2023-24 sezonu başında renklerine bağlamış ve 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Geçen sezon Barcelona ile toplam 51 maça çıkıp 4180 dakika süre alan deneyimli futbolcu 5 gol, 14 asistlik skor katkısı vermişti.

Kulüpler Birliği İzmir'de yaşananları kınadı: Galatasaray 'Tesadüf değil' dedi, Fenerbahçe cevap verdiKulüpler Birliği İzmir’de yaşananları kınadı: Galatasaray ‘Tesadüf değil’ dedi, Fenerbahçe cevap verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.