İlkin Aydın Galatasaray’la iki sene daha

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Filenin Sultanları kadrosunda da yer alan yıldız oyuncu İlkin Aydın'la iki senelik sözleşme uzattı.

Spor 27 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
İlkin Aydın 2 sene daha Galatasaray'da.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nda kritik bir imza atıldı. Bir süredir takımdaki geleceği merak edilen, hatta bazı kaynakların Vakıfbank’la anlaştığını yazdığı İlkin Aydın sarı-kırmızılı ekiple iki senelik sözleşme uzattı. İlkin geçen yaz Türk Milli Takımı formasıyla birçok başarıya imza atmıştı. Filenin Sultanları kadrosunun kritik parçalarından olan Aydın Galatasaray’la kariyerine devam etmişti.

Sezona istediği başlangıcı yapamayan Galatasaray son dönemde toparlanmıştı. Sezon başlarında kulübün resmi hesabının bir sabah paylaşımında o haftaki maçını kaybeden kadın voleybol takımına yer vermemesine İlkin takım fotoğraflı paylaşımla tepki göstermişti. Hem takımın kötü gitmesi hem de bu gibi olaylar İlkin’in takımdan ayrılacağı iddialarını ayyuka çıkarmıştı. Şampiyonluk için iddialı ekiplerden Vakıfbank’ın da gelecek sezon için oyuncuya iyi bir teklif ilettiği öne sürülmüştü.

Erkek voleybolu Avrupa’da doludizginErkek voleybolu Avrupa’da doludizgin

Ancak Galatasaray’da yönetim araya girdi ve İlkin Aydın’ın takımda kalmasını sağladı. Bir YouTube programında konuşan eski voleybolcu Gülden Kuzubaşıoğlu konuyla ilgili “GS yönetiminden biriyle konuştum, yüzde 95 İlkin takımda kalıyor. Galatasaray İlkin’i o kadar çok seviyor ki çocuğu gibi görüyor. Verdiği mücadeleyi de çok takdir ediyorlar. Seneye daha iyi takım kuracakları sözünü verdiler. Maddi olarak da Vakıfbank evet iyi bir transfer teklifinde bulundu, Vakıfbank’ın verdiğinden biraz daha fazla vererek onu ikna ettiler” demişti.

Galatasaray yetenekli oyuncusuyla taraftarın beklediği imzayı attı. İlkin Aydın iki sene daha kendini Galatasaray’a bağlayan anlaşmayı imzaladı ve sözleşmesini uzattı. İlkin imzayı attıktan sonra “Öncelikle başkanıma teşekkür etmek istiyorum. Verecek olduğunuz ve bu zamana kadar verdiğiniz desteklerden dolayı. Umarım daha güçlü bir Galatasaray ile tekrardan ligde savaşa girebiliriz. Çok mutluyum iki sene daha Galatasaray forması terleteceğim için. Galatasaray’a geldiğimde 17 yaşındaydım. Galatasaray’ın en iyi halinde, en iyi halimle temsil etmek istiyorum. Ayrıca kimse merak etmesin, babalar sözünü tutar” dedi.

 Sultanlar Ligi'nin ilk yarısına damga vurdularSultanlar Ligi’nin ilk yarısına damga vurdular

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.