İrfan Can Kahveci: Fenerbahçe’yi seçtiğim için hedef haline getiriliyorum

Fenerbahçe'nin son haftalarda taraftardan tepki gören futbolcusu İrfan Can Kahveci, hem özür diledi hem de transferde sarı lacivertli takımı seçtiği için bazı çevrelerce bilerek hedef haline getirildiğini iddia etti.

Spor 9 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
İrfan Can Kahveci, Kayserspor maçındaki 2 saniyelik görüntüyle algı yapıldığını iddia etti.

En son Kayserispor ile yapılan Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe tribünleri İrfan Can Kahveci’ye tepki gösterdi. Teknik direktör Jorge Jesus ile görüntüle ekrana yansıyan İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe TV’ye çıkarak açıklamalarda bulundu. Kahveci, “Hoca beni teselli etmek için yanıma gelirken ben de ona ‘Problem yok.’ dedim, takım alkışlansın diye aramızda öyle bir şey geçti ama oradaki 2 saniyelik bir görüntü. Yani bununla bile algı yaptılar” dedi. Kahveci’nin söyledikleri özetle şöyle…

Fenerbahçe, İsak Vural'ın futbol oynaması için sözleşmesini feshetti!Fenerbahçe, İsak Vural’ın futbol oynaması için sözleşmesini feshetti!

– Fenerbahçe taraftarıyım ve şampiyonluk için elimden gelen her şeyi yapacağım. Burada olsam da olmasam da Fenerbahçe’nin her zaman şampiyon olmasını isterim.

“Algılarla mental olarak tükendim”

– Sezon başı iyi başladım. Alışık olmadığım bir mevkide oynamama rağmen o mevkiye bile alışmaya çalıştım, çabaladım. İyi de gidiyordu her şey. Sonra 2-3 maç performansım düştükten sonra bu üstüne gelen algılarla birlikte mental olarak çok tükendim.

“Fenerbahçe’yi seçtiğim için üstüme algı yapıyorlar”

– Fenerbahçe’ye geleli 2,5 sene oldu. Sırf diğer tarafı seçmediğim, Fenerbahçe’yi seçtiğim için sürekli üstüme yapılan algılar var. 2,5 senedir herkes algı yapma çabasında çünkü ben Fenerbahçe’yi seçtim. Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük kulübü. Her zaman karşıt görüşler, karşıt algı yapmaya çalışan insanlar oluyor bu kulübe karşı.

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe TV’ye çıkarak açıklamalarda bulundu.

“2 kupayı da buraya getireceğiz”

– Hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanacağımıza dair inancım tam. Ligin bitimine 9 maç kaldı. Taraftarımız son haftaya kadar bizimle beraber olsun. İnanıyorum ki 2 kupayı da buraya getireceğiz inşallah.

“Türkiye’de herkes Fenerbahçe’ye karşı”

– Türkiye’de Fenerbahçe tek bir kulüp, herkes Fenerbahçe’ye karşı. Hep bir arada olmamız lazım. Bu süreçte algılara da gelmememiz lazım. Bazen ‘Taraftarımız kızmakta haklı’ diyorum. Benim taraftara karşı hiçbir zaman tavrım olmadı, bundan sonra olamaz da. Fenerbahçe taraftarının beni ıslıklamasına üzülürüm. Kim üzülmez? Hiçbir zaman taraftarımıza tepki göstermedim, tavır koymadım.

Fenerbahçe, Anadolu Efes'ten o kararın acısını bir yıl sonra çıkardıFenerbahçe, Anadolu Efes’ten o kararın acısını bir yıl sonra çıkardı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.