İsak Vural resmen Hammarby’de

İsveç Ligi ekiplerinden Hammarby, Fenerbahçe’den İsak Vural’la 3 senelik sözleşme imzalandığını açıkladı. Sözleşme detayına göre İsak’ın satılması durumunda ilk söz hakkı Fenerbahçe’de

Spor 13 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Hammarsby, İsak Vural'ı transfer ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz futbol hayatına Benfica altyapısında devam eden İsak Vural’ı kadrosuna kattı.. İsak Vural, geçen sezon Shaktar Donetsk ile yapılan hazırlık maçında Arda Güler’in yerine girerek sarı lacivertli formayı giyen en genç oyuncu oldu.  Kış transfer döneminde Isak Vural’ın gelişmesi için Fenerçe onu eski kulübü  Hammarby’ye kiralık olarak göndermek istedi. Ancak FIFA’nın 18 yaş altındaki oyuncuların kiralık transferine izin vermemesi  iki takımın farklı bir yola gitmesine neden oldu. Fenerbahçe geçtiğimiz günlerde İsak’la olan sözleşmesini sonlandırdı. Hammarby de dün resmi olarak eski oyuncusunu kadrosuna kattığını duyurdu.

Fenerbahçe, İsak Vural'ın futbol oynaması için sözleşmesini feshetti!Fenerbahçe, İsak Vural’ın futbol oynaması için sözleşmesini feshetti!

Fenerbahçe gözden çıkarmadı

Fenerbahçe’nin Hammarsby ile yaptığı anlaşmaya göre sarı lacivertlilerin İsak’ı geri çağırma veya transfer olması durumunda söz hakkına sahip olma gibi ayrıcalıkları saklı kaldı.

Emre Belözoğlu cezadan döndüğü maçta ceza aldı! Fenerbahçe'ye karşı yokEmre Belözoğlu cezadan döndüğü maçta ceza aldı! Fenerbahçe’ye karşı yok

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.