İsmail Kartal mesaiye başladı, İşte Fenerbahçe’nin programı

Fenerbahçe'de 2023-2024 sezonu hazırlık programı belli oldu. Başkan Ali Koç, Samandıra'da teknik direktör İsmail Kartal'ı ziyaret ederek kadro planlamasını konuştu.

Spor 30 Haziran 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Ali Koç ile İsmail Kartal fotoğrafı Fenerbahçe'nin sosyal medyasından servis edidi.

Fenerbahçe’de teknik direktörlüğe getirilen İsmail kartal, Samandıra’da çalışmalarına hemen başladı. Kartal’ın gelmesinden sonra sarı lacivertlilerin gelecek sezon hangi futbolcularla yola devam edeceğinin netleşmesi bekleniyor. Ryan Kent ve Edin Dzeko transferini tamamlayan Fenerbahçe’de başkan Ali Koç, Samandıra Can bartu Tesisleri’ne giderek teknik direktör İsmail Kartal’ı ziyaret etti.

İsmail Kartal, Ali Koç'u kurtarabilir mi?İsmail Kartal, Ali Koç’u kurtarabilir mi?

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada Ali Koç’un yanı sıra , genel sekreter Burak Kızılhan ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ketenci’nin de ziyarete katıldığı belirtildi. Ziyarette, yeni sezon yapılanması ve takvimi ile ilgili konular görüşüldü. İsmail Kartal’ın resmi imza töreniyse önümüzdeki günlerde yapılacak.

Fenerbahçe Rusya’da 3 hazırlık maçı yapacak.

Bu görüşmenin ardından sarı lacivertlilerin hazırlık programı da belli oldu. Buna göre futbolcular 2 Temmuz pazar günü toplanacak. Sağlık kontrollerinin ardından futbolcular topbaşı yapacak ve Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde ilk antrenmanı yapacak. Milli takımlarına giden oyuncularaysa 5 Temmuz’a kadar izin verildi.

Bak şu işe... Arda Güler, Maradona'dan pahalı! Bak şu işe… Arda Güler, Maradona’dan pahalı! 

Fenerbahçe Rusya’da hazırlık turnuvasına katılacak

8 Temmuz’a kadar çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek olan Fenerbahçe, 9-15 Temmuz tarihleri arasında Rusya’nın St Petersburg şehrindeki Pari Premier Cup Turnuvası’na katılacak. Sarı lacivertlilerin turnuvadaki maç programı şöyle:

9 Temmuz 19.30 Zenit – Fenerbahçe

12 Temmuz 19.30 Fenerbahçe – Kızılyıldız

15 Temmuz 14.00 Neftchi PFK – Fenerbahçe

15 Temmuz tarihinde oynayacağı son karşılaşmanın ardından İstanbul’a dönecek Fenerbahçe, çalışmalarını Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde sürdürecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.