İstanbul kaçtı, Antalya yakaladı! Kayseri’de sessiz maç

Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren iki önemli maç yapıldı. İstanbulspor, 3 kere öne geçtiği maçta Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Kayserispor ise Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı.

Spor 20 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Süper Lig'de 17.00 mesaisi beraberliklerle geçildi!

Süper Lig’de son düzlüğe girilirken alt taraftaki kümede kalma yarışı iyice kızıştı. Geçtiğimiz hafta sonu Başakşehir’i mağlup ederek kendini güvenli alana atmayı başaran İstanbulspor, Antalyaspor’u ağırladı. Maça hızlı giren ev sahibi 6. dakikada Eduard Roca’yla 1-0 öne geçti. 42’de Fernando Martins Antalya adına beraberliği yakaladı. 45’te ise Mahamadou Ba İstanbulspor’u tekrar öne geçirdi ve ilk yarı 2-1 sonuçlandı. İkinci yarının hemen başında Amerikalı yıldız golcü Haji Wright Antalyaspor adına skoru tekrar eşitledi. Wright’ın 51. dakikadaki golüne Onur Ergün 55’te yanıt verdi ve sarı-siyahlılar yeniden öne geçti.

Maça son noktayı koyan isim yine Haji Wright oldu. Wright, 88’deki penaltı vuruşunda hata yapmadı ve takımının sahadan bir puanla ayrılmasını sağladı. Böylelikle puanını 33 yapan Antalyaspor 10. sırada yer aldı. İstanbulspor ise 28 puanla 15. sırada kaldı.

Kayseri’de sessiz mücadele

Kayserispor ve Kasımpaşa, Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler. Maç başladığı gibi 0-0 biterken puanını 45’e yükselten Kayserispor 7. sırada kaldı. Kasımpaşa ise 33 puanla 11. sırada yer aldı.

Kaysersipor – Kasımpaşa maçı başladığı gibi bitti…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.