İtalya’da Lukaku krizi: Juventus taraftarı sahaya indi

Bonservisi Chelsea’de olan ancak İtalya’ya transferine kesin gözüyle bakılan Romelu Lukaku için kriz büyüyor. Inter taraftarı oyuncuya Juventus’la görüştüğü için tepki gösterirken Juve taraftarı da oyuncuyu takımda istemiyor.

Spor 10 Ağustos 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Lukaku krizi büyüyor.

İtalya’da Belçikalı forvet oyuncusu Romelu Lukaku ile alakalı krizin boyutu büyüdü. Yıldız oyuncu geçen sezonu kiralık olarak Inter’de noktaladı. Daha sonra bonservisinin Chelsea’den alınması bekleniyordu. Süreç uzayınca Lukaku’nun Juventus’la görüştüğü hatta tarafların Vlahovic-Lukaku takası formülüne gidebileceği yazıldı.

Bunların üzerine Lautaro Martinez, Lukaku’nun ne kendisinin ne de arkadaşlarının telefonlarına cevap vermediğini açıkladı. Inter asbaşkanı Javier Zannetti de oyuncunun kendilerine ihanet ettiğini vurguladı. Lukaku’yu istemeyen Juventus taraftarları ‘Lukaku, Milano’da kal. Zaten bir yedek kalecimiz var.’ pankartı açtı. Son olarak Juve taraftarı takımlarının oynadığı hazırlık maçından sonra sahaya indi ve Lukaku’yu istemediklerini belirtti. Belçikalı yıldızın kaderinin ne olacağı merak konusu.

Premier Lig’den Chelsea’ye incelemePremier Lig’den Chelsea’ye inceleme

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.