İtalyan futbol efsanesi Roberto Baggio’nun dehşet saatleri

Euro 2024'te İspanya- İtalya maçı oynanırken hırsızlar Roberto Baggio'nun evine girdi. Efsane isim darp edilirken evde bulunan tüm mal varlığı çalındı.

Spor 21 Haziran 2024
Baggio ailesi evlerinde bir çetenin baskınına uğradı.

18 Şubat 1967 yılında Caldogno’da doğan Roberto Baggio 1990’lı yılların Futbol dünyasına damga vuran bir isimdi. Inter, Juventus ve Milan gibi takımlarında forma giydi. 1993’te FIFA tarafından dünyada yılın futbolcuzu seçildi. Aynı yıl Ballon D’or kazandı. İtalya Milli Takımı ile 56 karşılaşmaya çıkan Baggio 27 kez ağları havalandırmayı başardı. İtalyanların efsaneleri arasına giren Baggio, Andreina Rabbi ile evlendi ve üç çocuğu oldu. 2004’te aktif futbolculuğa veda etti.

57 yaşındaki Baggio, bir çok İtalyan gibi milli takımının İspanya ile yapacağı maçı heyecanla bekliyordu. Altavilla Vicentina’daki evinde televizyon başına geçti. Corriere della Sera’nın haberine göre Baggio’nun gecesi kabusa döndü. Beş kişi Baggio ailesinin evine girdi. Soyguncuları fark eden eski futbolcuyla hırsızlar arasında arbede yaşandı. Soygunculardan biri elinde bulunan silahın kabzasıyla Baggio’nun başına vurdu. Eski futbolcunun kafasından kan gelirken Baggio ailesi bir odaya kitlendi. Hırsızlar evdeki değerli her şeyi alırken Baggio ailesi kabus dolu 40 dakika yaşadı.

Soyguncuların villayı yağmaladıktan sonra kaçmasının ardından, Baggio kapıyı kırarak güvenlik güçlerine haber verdi. Bölgede görevli olan polisler olay yerine geldiğinde hırsızlar kaçmıştı. Acil servise kaldırılan Baggio’nun durumunun ciddi olmadığı, alnına dikiş atıldığı öğrenildi.

Biri İspanya'yı durdursun! İtalya'yı ezdilerBiri İspanya’yı durdursun! İtalya’yı ezdiler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.