James Harden takasında yeni perde: Şimdilik kalıyor

The Athletic’in haberine göre Philadelphia 76ers, takasını isteyen James Harden için yaptığı görüşmeleri şimdilik askıya aldı. Harden sezon öncesi kampı için 76ers’a dönecek.

Spor 14 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Harden'ın durumu yine karmaşık.

NBA’de yazın merakla beklenen takaslarından biri James Harden merkezli olandı. Geçtiğimiz sezonun sonunun ardından takasını talep eden oyuncunun yeni durağının neresi olacağı merak konusuydu. Genel menajer Daryl Morrey ile bağları koptuğu söylenen, organizasyonla arasındaki bağların zayıfladığı belirtilen Harden’ın ayrılığına kesin gözüyle bakılıyordu.

Daha önce 10 kez All Star olan ve bir kez en değerli oyuncu ödülüne layık görülen Harden, 2020’de benzer bir süreci Houston Rockets çatısı altında yaşamıştı. Oyuncu daha sonra Brooklyn Nets’e takaslandı. Burada sakatlıklardan beli doğrulmayan yıldız isim Ben Simmons karşılığına Philadelphia’nın yolunu tutmuş ve Joel Embiid’le ikili olmuştu. Bu ikili hem kendilerinin hem de organizasyonun hedeflediği şampiyonluktan uzak kaldılar. Harden, sezonun sonuyla beraber takasını istedi.

Sixers, ilacı Nurse’te arayacakSixers, ilacı Nurse’te arayacak

Los Angeles Clippers takas görüşmelerinde istekli takım deniyordu. Phila, beklediği teklifi Kaliforniya ekibinden alamadı. Harden, takasını istediği ancak gerçekleşmediği 2020 döneminde Houston’ın sezon öncesi kampına geldiğinde fazla kilolarıyla dikkat çekmişti. 2024 yazında tamamen serbest kalacak oyuncunun bu sezona nasıl gireceği merak konusu. Merak edilen bir diğer husus 76ers’ın ana parçası Joel Embiid’in MVP sezonunu geride bıraktıktan sonra kulüpte doğacak olası kaos ortamına nasıl tepki vereceği.

Dünya Kupası’nda Giannis de yokDünya Kupası’nda Giannis de yok

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.