Jean Onana ‘Ben Marsilyalıyım’ dedi, sözleşme detayları belli oldu

Spor 12 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Jean Onana'nın sözleşmesindeki detay belli oldu.

Jean Onana Beşiktaş’ın tartışılan birçok transferinden yalnızca biriydi. Geçen sezon Fransa Ligue 1’de Lens ile başarılı bir sezon geçiren ve takımının ikinci olup Şampiyonlar Ligi vizesi almasını sağlayan oyuncu Türkiye’de bekleneni veremedi.

Onana Marsilya’ya kiralık olarak gönderildi. Oyuncu buradaki ilk açıklamasında “Ben Marsilyalıyım! Kulübün bana ihtiyacı olduğunu söylediler. Konuşmayı bitirmeden ‘Geliyorum’ dedim ve buradayım. Bu sezon az oynadım ama hocanın bana ihtiyacı varsa, formdayım. Marsilya için her şeyimi vereceğim, sahada savaşacağım. Hedefi Marsilya ile Şampiyonlar Ligi bileti almak. Tüm oyuncular bir kulüpte istikrara kavuşmak ister. Farklı projelerim oldu ama burada doğru yerde olduğumu düşünüyorum. Çok yönlü bir oyuncuyum. Defansın ortasında, 6 ve 8 numarada da oynayabilirim. En iyi nerede mi oynuyorum? Sahada olayım yeter (Gülerek). Marsilya’ya odaklandım. Geçmiş artık geçmişte kaldı. Zihinsel olarak değiştim. Hedeflerim için sahada ölmeye hazırım” dedi.

Ayrıca Onana’nın kiralık sözleşme detayları da ortaya çıktı. Buna göre Onana maçların yüzde 50’sinde oynaması ve Marsilya’nın UEFA Şampiyonlar Ligi bileti alması halinde 4.5 milyon €’luk satın alma opsiyonu zorunlu hale gelecek.

Mircea Lucescu'dan Beşiktaş sözleri: Beş saat...Mircea Lucescu’dan Beşiktaş sözleri: Beş saat…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.