Beşiktaş’a Amir’den kötü haber: Sezonu kapadı

Son olarak Karagümrük'ü 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ta dizinden sakatlık geçiren Amir Hadziahmetovic hakkında açıklama geldi. Deneyimli oyuncunun sezonu kapatması bekleniyor.

Spor 14 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Amir Hadziahmetovic'ten Beşiktaş'a kötü haber.

Beşiktaş, Fernando Santos dönemine Karagümrük karşısında iyi başladı. İstanbul ekibini 3-0 mağlup eden takım, hanesine 3 puan yazdırırken deneyimli orta sahası Amir Hadziahmetovic’i kaybetti.

Amir karşılaşmanın henüz 15. dakikasında dizinden yaşadığı sakatlıktan ötürü yerini Demir Ege Tıknaz’a bırakmıştı. Konu hakkında açıklama geldi. Beşiktaş “Futbol A Takımımızın VavaCars Fatih Karagümrük ile oynadığı müsabakanın 15. dakikasında sol dizinde yaşadığı rotasyonel gerilme yaralanması sonrası oyuna devam edemeyen oyuncumuz Amir Hadziahmetovic’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde tam kata yakın kısmi ön çapraz bağ ve dış yan bağ yaralanması saptanmıştır” dedi.

TRT Spor ve Sports Digitale gibi kaynaklardan gelen bilgilere göre Amir sezonu kapadı. Beşiktaş, sakatlığın süresinin 6 ayı bulabilecek olmasından ötürü oyuncunun sözleşmesini donduracak. Deneyimli isim bu sezon 30 maçta forma giyip 6 asist yapmıştı.

Semih Kılıçsoy parlıyor, Fernando Santos üç puanla 'Merhaba' diyorSemih Kılıçsoy parlıyor, Fernando Santos üç puanla ‘Merhaba’ diyor

Beşiktaş’ın rakibi Karagümrük ise “Dün akşam Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmanın 15. dakikasında sakatlanan Beşiktaşlı sporcu Amir Hadziahmetovic’e ve Beşiktaş Kulübüne geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kendisinin en yakın zamanda sahalara dönmesini temenni ederiz.” açıklamasını paylaştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.