Joe Worrall iddialı: “Her şeyimi vermeye hazırım”

Beşiktaş'ın yeni transferi Joe Worrall kulüp televizyonuna konuştu. Sabırsızlığını belirten İngiliz stoper taraftarların kalbini kazanmak için her şeyini vereceğini söyledi.

Spor 7 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Beşiktaş’ın Nottingham Forest’tan sezon sonuna kadar kiraladığı yeni transferi Joe Worrall “Taraftarlarımızın önünde oynamak için gerçekten sabırsızlanıyorum. Bir oyuncu olarak maçları ve taraftarların kalbini kazanmak için her şeyimi vereceğim. Herkesle tanışmak, bu kulübün ve topluluğun bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum. Burada olduğum için heyecanlıyım. Sıcak karşılama için teşekkür ederim. Başlamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

McGregor’dan onay almış

Transfer sürecinde Beşiktaş’ın eski file bekçilerinden Allan McGregor’la fikir alış verişi yaptığını söyleyen Worrall “Türkiye’de zaman geçirmek ve Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak beni çok ama çok heyecanlandırıyor” diye konuştu.

Beşiktaş’ın Trabzonspor’u 2-0’la geçtiği maçı locadan takip eden futbolcu “İlk yarı bitmeden gelen gol, sevinç ve tüm atmosfer çok gürültülüydü. Aynı zamanda lig sıralamasındaki yerimizi sağlamlaştırmak için çok önemli bir galibiyetti” dedi.

Gelecek seneyi de düşünüyor

Beşiktaş’a satın alma opsiyonuyla kiralanan İngiliz stoperin hedefi önümüzdeki sezon siyah-beyazlı formayla Avrupa’da oynamak. “Bu, bizim için oldukça önemli bir hedef. Elbette Türkiye Kupası da var. Bence kupayı kazanmak gibi çok gerçekçi bir hedefimiz var. Takımın hedefi bu. Benim hedeflerimse iyi bir performans göstermek, iyi oynamak, Beşiktaş için sahada her şeyimi vermek olabilir” diyen 27 yaşındaki futbolcu taraftarların kendisinden neler beklemesi gerektiğine dair soruya “Azim, güç, liderlik. Futbol takımına getireceğim temel şeylerin bunlar olduğunu düşünüyorum. Sıkı çalışırım ve sahada tam bir savaşçı olurum. Kulüp için gerçekten iyi oynamak istiyorum. Kendim için de elbette. Umarım güzel zamanlardan geçebiliriz ve bir şeyleri kutlayabiliriz” cevabını verdi.

İlk kez kadroda

Joe Worrall Beşiktaş’ın 8 Şubat Perşembe günü Antalyaspor’a karşı Türkiye Kupası karşılaşmasında kadroya dahil edildi. Sakatlıkları nedeniyle Jonas Svensson, Omar Colley gibi savunmacıların yanı sıra Salih Uçan ile Vincent Aboubakar’ın da maç kadrosunda yer almadığı Beşiktaş’ta Worrall yeni takımıyla ilk kez forma şansı bekleyecek.

Semih Kılıçsoy'un transfer değeri ne? Yedi menajer rakam verdiSemih Kılıçsoy’un transfer değeri ne? Yedi menajer rakam verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.