John Wall’dan Milano iddialarına: Yalan!

Avrupa basketbolundaki bazı kaynaklar NBA yıldızı John Wall'un EuroLeague ekiplerinden Milano ile görüşme halinde olduğunu yazdı. Wall bu haberleri kişisel sosyal medya hesabından yalanladı.

Spor 4 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Wall hakkındaki iddiaları yalanladı.

5 kez All-Star olmuş 32 yaşındaki NBA yıldızı John Wall’un İtalyan EuroLeague takımı Milano ile görüştüğü iddiaları Avrupa basketbol gündemine bomba gibi düştü. Haberi yapan kaynak görece güvenilir BasketNews olunca basketbol severler dikkat kesildi.

Ancak konuyla alakalı Twitter hesabından açıklama yayınlayan John Wall, “Bu tür haberleri nereden buluyorsunuz? Yalan haber!!” dedi. Wall son olarak Los Angeles Clipper forması giymiş ve 2022-23 sezonunda 34 maça çıkıp bu karşılaşmalarda 11.4 sayı ve 5.2 asistle mücadele etmişti. Kariyerin son bölümünde sakatlıklarla boğuşan Wall son 4 sezonda toplamda 74 maça çıkabildi. Wall daha önce 2013 ve 2018 yılları arasında kariyer zirvesini görmüş ve üst üste 5 kere All-Star seçilmişti.

Geçtiğimiz haftalarda Monaco’nun eski NBA yıldızlarından Kemba Walker’ı kadrosuna katmış olması Wall transferinin de olabileceğini basketbol severlere inandırmış olabilir ancak Wall bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Oyuncu NBA kariyerinde toplam 647 normal sezon maçında boy gösterdi ve bu maçlarda 18.7 sayı, 8.9 asist, 1.6 top çalma ortalamaları yakaladı.

Alperen fikrini değiştirdi, milli takıma geliyorAlperen fikrini değiştirdi, milli takıma geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.