Jose Mourinho bugün Fenerbahçe’ye imza atıyor

Fenerbahçe, Jose Mourinho ile Ülker Stadı'nda sözleşme imzalanacağını duyurdu. Şampiyonlar Ligi finali için yorumculuk yapan Mourinho, telefon rehberindeki en önemli kişinin Fenerbahçe Başkanı olduğunu söyledi, Kanarya için ilk yorumunu yaptı.

Spor 1 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Mourinho'ya yayın boyunca Fenerbahçe soruları geldi.

Fenerbahçe’de iki başkan adayı Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın teknik direktör olarak seçtiği ve KAP’a görüşmelerini başlandığını bildirdiği Jose Mourinho, Londra’da Real Madrid ile Borussia Dortmund arasındaki Şampiyonlar Ligi finalinin yayıncı kuruluşunda yorumcuydu.

Hem Ali Koç hem Aziz Yıldırım Londra’da finali seyrederken Portekizli teknik direktör, TNT Sports’un Şampiyonlar Ligi finali maç önü ve sonu yayınında Rio Ferdinand, Steve McManaman ve Owen Hargreaves ile birlikte yayın yaptı.

Rio Ferdinand, yayın sırasında Mourinho’ya “Telefonundaki en ünlü kişi kim?” diye sorarken, Portekizli çalıştırıcı bu soruya “Fenerbahçe Başkanı” yanıtını verdi.

'Özel kişi' özel başarılar için Fenerbahçe'de‘Özel kişi’ özel başarılar için Fenerbahçe’de

Mourinho, bir başka açıklamasında da şunları söyledi. “Henüz resmen bitmedi ama Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum. Biz Şampiyonlar Ligi’nde üç ön eleme oynayacağız. Kolay değil. Sekiz oyuncumuz Euro 2024’de oynayacak, hazırlıklarda olamayacak. Ama beni bilirsiniz meydan okumaları severim. Tabii ki şampiyonlar ligine katılıp kazanmak istiyorum.”

Fenerbahçe: Plan yapmayın

Final maçı öncesi söyleşide sunucu Laura Woods, Mourinho’ya yine Fenerbahçe’yi sordu. Portekizli hoca “Belki yarın İstanbul’a gidebilirim” dedi.

Bu sözlerin ardından Fenerbahçe’den açıklama geldi, Jose Mourinho ile saat 19.00’da Ülker Stadı’nda imza töreni yapılacağı duyuruldu. Paylaşımda Portekizli hocanın mesajı da yer aldı.

Dursun Özbek'ten Mourinho yorumu: Galatasaray etkisiDursun Özbek’ten Mourinho yorumu: Galatasaray etkisi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.