Josef De Souza: Türk televizyonları beni çağırıyor

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Josef De Souza, birçok Türk televizyonunun hakem Halil Umut Meler’in yumruklanması olayını yorumlaması için kendini aradığını açıkladı.

Spor 14 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Josef De Souza birçok kanalın kendisine ulaştığını açıkladı.

Pazartesi akşamı yaşananlar hala Türk futbolunun gündeminde. Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca’nın sahaya inip Halil Umut Meler’i yumruklaması ardından birçok açıklama ve yorum yapıldı. Bir yorum da eski Beşiktaşlı Josef De Souza’dan geldi.

Josef “Birçok Türk televizyon programı hakemin başına gelenleri konuşmak için beni çağırıyor. Söyleyecek pek bir şeyim yok. Aslında geçen sene her şeyi söyledim ve bu hala geçerli. Hakem Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Federasyonun da hakemlere ve aynı zamanda oyunculara yönelik bu tür davranışlara karşı daha katı düzenlemeler yapmasını diliyorum. Bir takım arkadaşımı savunduğum için yargılandım ve şimdi zaman haklı olduğumu gösteriyor ” dedi.

Halil Umut Meler taburcu edildiHalil Umut Meler taburcu edildi

Geçen sezon oynanan Ankaragücü – Beşiktaş maçının ardından sahaya atlayan bir taraftar hakem Mete Kalkavan’ın olduğu noktaya koşmuş, Josef taraftarı etkisiz hale getirmişti. Olayın ardından kırmızı gören Brezilyalı daha sonra 1 maç cezaya çarptırılmıştı. Pazartesi akşamı Meler’in elmacık kemiğinin kırılmasına yol açan saldırının ardından da kendi yaşadıklarını hatırlatan Josef bir kez daha benzer bir yorumla gündeme geldi.

Josef De Souza geçen sezonu hatırlattıJosef De Souza geçen sezonu hatırlattı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.