Juan Mata: Villa ve Iniesta’nın adımlarını takip etmek gurur verici

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giyen İspanyol futbolcu Juan Mata Vissel Kobe'ye imza attı. Mata, geçmişte David Villa ve Andres Iniesta gibi isimlerin de formasını giydiği takımla anlaştığı ve İspanyol efsanelerin ayak izlerini takip ettiği için gurur duyduğunu ifade etti.

Spor 4 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Mata'dan Kobe'ye gurur verici imza.

Juan Mata, Japonya ekiplerinden Vissel Kobe’yle anlaştı. Mata, geçtiğimiz sezon Galatasaray forması giymiş ve takımıyla Süper Lig şampiyonluğuna uzanmıştı. Mata, daha önce David Villa ve Andres Iniesta gibi İspanyol futbolunun önde gelen isimlerinin de formasını giydiği Japon kulübüyle anlaştı. Mata “Aynı zamanda arkadaşlarım olan olağanüstü oyuncular David Villa ve Iniesta’nın bir dönem forma giydiği Vissel Kobe’yle anlaşma imzaladığım için gururluyum. Onların adımlarını takip etmek gurur verici. Aynı zamanda Bojan ve Samper için de aynısı geçerli ki onlar da kulüp hakkında çok güzel şeyler söylediler” dedi.

An itibarıyla Japonya J Ligi’nde ikinci sırada bulunan Vissel Kobe’yle şampiyonluk hedeflediğini belirten Mata, taraftarların önüne çıkmak için sabırsızlandığını ifade etti. Tecrübeli isim kariyerinde daha önce Valencia, Chelsea ve Manchester United gibi takımların da formasını giymişti. İspanyol ilk defa Avrupa dışında bir kulüpte forma giyecek. Mata’nın milli takım arasından sonra ilk maçına çıkması bekleniyor.

Mental problemler ve yalnızlığın gölgesinde bir kariyer: Bojan KrkicMental problemler ve yalnızlığın gölgesinde bir kariyer: Bojan Krkic

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.