Juventus berabere kaldı, yarışta ağır darbe aldı

Serie A'da Hellas Verona'ya konuk olan Juventus, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla iki puan daha kaybeden Juve, maç fazlasına rağmen lider Inter'in 11 puan gerisine düşerek umutlarını tüketti.

Spor 18 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Juve puan kaybetti, şampiyonluk umutlarını tüketti.

Serie A’nın 25’inci haftasında Hellas Verona, Kenan Yıldız’lı Juventus’u konuk etti. Karşılaşmaya iyi başlayan Juve, 11’inci dakikada şok bir gol yedi. Soldan kullanılan kornerde seken top sonucu vuruş şansı yakalayan Folorunsho, nefis bir tek vuruşla fileleri sarstı ve Verona’yı 1-0 öne geçirdi. Devamında baskısını artıran Torino temsilcisi 27’de penaltı kazandı. Topun başına geçen yıldız golcü Vlahovic hata yapmadı ve bu sezon ligdeki 13’üncü golünü kaydederek skora eşitliği getirdi. İlk yarı bu golle 1-1 sona erdi.

İkinci devreye ev sahibi Verona etkili başladı. Devrenin hemen başında Magnani’yle gole yaklaşan ev sahibi ikinci gole yaklaşsa da direğe takıldı. Akabinde baskısını sürdüren Verona, 52’nci dakikada Noslin’in golüyle yeniden öne geçti. 2-1 yenik duruma düşmenin üzüntüsünü üzerinden çabuk atan Juve, rakibine üç dakika sonra karşılık verdi. 55’inci dakikada Locatelli’nin pasıyla penaltı noktasının hemen yanında topla buluşan Fransız futbolcu Rabiot uzak köşeyi bulmayı başardı ve skora yeniden denge geldi.

Karşılaşmanın kalanında Juventus Chiesa ve Vlahovic’le girdiği net fırsatlardan yararlanamayınca mücadele 2-2 sona erdi. Juventus bu beraberlikle puanını 54’e, düşme hattından kurtulmak isteyen Hellas Verona ise 20’ye çıkardı. Son dört maçından iki beraberlik ve iki mağlubiyetle ayrılan Juve, maç fazlasına rağmen lider Inter’in 11 puan ardına düştü. Siyah-beyazlı formayı giyen milli futbolcu Kenan Yıldız, mücadelede 66 dakika sahada kaldı.

Serie A’da günün diğer sonuçları:

Napoli – Genoa: 1-1

Atalanta – Sassuolo: 3-0

Barcelona üç puanı son saniyede kurtardıBarcelona üç puanı son saniyede kurtardı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.