Kaan Kahriman’da üç farklı renkten madalya

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda 67 kiloda Kaan Kahriman, koparmada altın silkmede, bronz, toplamda gümüş madalya kazandı. Ferdi Hardal ise kopramada yedinci olurken silkmede ikinci, toplamda üçüncü oldu.

Spor 15 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Kaan Kahriman koparmada altın madalya kazandı.

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da yapılan Avrupa Halter Şampyonası’nda 67 kiloda Kaan Kahriman ve Ferdi Hardal, podyuma çıktı. Kaan Kahriman koparmada 142 kiloluk kaldırışıyla altın madalya kazandı. Ferdi Hardal ise 135 kiloluk kaldırışıyla yedinci sırada yer aldı. Koparmada İtalya’dan Sergio Massidda, 141 kilo ile ikinci olurken, Ermenistan’dan Gor Sahakyan da 140 kilo ile üçüncü oldu.

Madalyaları aldılar, iki altını kaptırdılar

Kaan Kahriman ve Ferdi Hardal, silkmede ise altın madalyayı kaptırdı. Ferdi Hardal, silkmede 169 kiloluk kaldırışıyla gümüş, toplamda ise 304 kiloyla bronz, Kaan Kahriman ise silkmede 168 kiloluk kaldırışıyla bronz, toplamda ise 310 kiloyla gümüş madalya kazandı. Silkmede Ermenistan’dan Gor Sahakyan, 171 kiloyla birinci oldu. Toplamda 311 kiloya ulaşan Ermeni sporcu altın madalya aldı.

Milli sporcular böylece şampiyonada şu ana kadar beş altın, beş gümüş, dört bronz ile toplam 14 madalya kazandı.

Halterde iki kadın, üç altın, bir rekor... Bu gurur Türkiye'ninHalterde iki kadın, üç altın, bir rekor… Bu gurur Türkiye’nin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.