Kahveye mayonez sıktı, ömür boyu sponsorluğu kaptı

NFL takımlarından Tennessee Titans'ın çaylak oyun kurucusu Will Lewis, kahvesine mayonez koyunca sahaya çıkmadan ömür boyu sponsorluğu kaptı.

Spor 27 Ağustos 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Will Lewis'in kahvesine mayonez sıktığı video viral oldu.

NFL’in AFC Güney Konferansı’nda mücadele eden ekiplerden Tennessee Titans’ın bu sezon draft’ın 2. tur 33. sırasında Kentucky Üniversitesi’nden seçtiği çaylak oyun kurucu Will Lewis henüz ligde maça çıkmamasına rağmen ilk sponsorluk anlaşmasını kaptı.

Championship'te Ozan 'Tufan'ı esiyor!Championship’te Ozan ‘Tufan’ı esiyor!

Toplamda 24 maçta Kentucky Üniversitesi’nin birinci oyun kurucusu olarak sahne alan Will Lewis takımını bu karşılaşmalarda 17-7’lik oldukça başarılı bir dereceye taşıdı. Bu galibiyet yüzdesi ona 1993’te Terry Wilson’dan bu yana okulun tarihinin en yüksek galibiyet yüzdesine sahip oyun kurucusu unvanını getirdi. Böylece oyun kurucuya NFK kapıları da açıldı.

30 bin Beşiktaşlının kişisel verisi çalındı30 bin Beşiktaşlının kişisel verisi çalındı

Profesyonel takımında ilk maçına çıkmadan oyuncunun başına talihkuşu kondu. 24 yaşındaki oyun kurucunun, 2 yıl önce içtiği kahvenin içerisine mayonez sıktığı video sosyal medyada büyük dikkat çekti ve viral oldu. Ünlü sos markası Hellman’s bu videoya kayıtsız kalmadı ve Lewis ile ömür boyu sürecek bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.