Karagümrük’ün çıkışı sürüyor… Son kurban Sivasspor

Son üç maçında Adana Demirspor'u yenen Trabzonspor ve Konyaspor'la berabere kalan Karagümrük, Sivasspor'a kendi sahasında şans tanımadı. İstanbul ekibi, Yiğidolar'ı 3-0'la geçti.

Spor 11 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Karagümrük, kendi evinde son üç maçta ikinci galibiyetini aldı.

Alanyaspor’a 2-1 yenildikten sonra Karagümrük çıkışa başladı. Önce Adana Demirspor’u yendi, Trabzonspor ve Konyaspor’la berabere kaldı. İstanbul ekibinin konuğu Servet Çetin yönetimindeki Sivasspor’du.

Olimpiyat Stadı’ndaki maçta Karagümrük 42. dakikada öne geçti. Güven Yalçın’ın pasında son çizgiye inen Levent Mercan, müsait pozisyondaki Nazım Sangare’ye pasını aktardı. Bu futbolcunun şutunda savunmadan seken top, penaltı noktası yakınındaki Eysseric’te kaldı. Eysseric, yerden düzgün bir vuruşla kalecinin sağından fileleri havalandırdı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Gol yağmurunda kazanan KayserisporGol yağmurunda kazanan Kayserispor

İkinci yarıda akıllı bir defans yapan Karagümrük ani çıkışlarla farkı açmaya çalıştı ve bunda başarılı oldu. 79’da orta sahada topu kapan Shukurov, bekletmeden sol kanattaki Güven Yalçın’a pasını aktardı. Bu futbolcu, ceza sahası dışı sağ çaprazından çok sert bir vuruşla topu filelere gönderdi.

Gaziantep FK, Alanya'da tarih yazdıGaziantep FK, Alanya’da tarih yazdı

86. dakikada fark üçe çıktı. Orta sahadan atılan uzun pasa hareketlenen Can Keleş sol kanattan ceza sahası içi son çizgisine indi. Bu futbolcunun kale sahasına gönderdiği pasta Serdar Dursun meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. Karagümrük, 3-0’lık skorla puanını 14’e çıkararak Sivasspor’la puanını eşitledi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.