Karim Benzema ‘son bir dans’ diyecek mi?

Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonu bitecek 35 yaşındaki Fransız yıldız Karim Benzema'nın transfer konusunda vereceği karar merak ediliyor. Real Madrid'in yanı sıra Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan Al-Nassr'ın Benzama için ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Spor 22 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Benzema'nın sözleşmesi bu sezonun sonunda bitiyor.

İspanyol devi Real Madrid ile başarıdan başarıya koşan ve geçen sezon dünyanın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d’O’r ödülünü kazanan Fransız futbolcu Karim Benzema’nın geleceği şekilleniyor. The Mirror’un haberine göre, Real Madrid, sözleşmesi sezon sonu bitecek 35 yaşındaki Benzema’ya 1 yıl daha sözleşme önerecek. Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in Benzema konusunda kalması yönündeki isteği bu teklifte kilit rol oynadı.

Franco kimin babasını kesti?Franco kimin babasını kesti?

Benzema Real Madrid’in teklifini kabul edecek mi?

Real Madrid formasıyla bu sezon çıktığı 19 La Liga maçında 14 gol atıp 3 asist yapan Benzema’nın bu teklife ne yanıt vereceği bilinmiyor. Diario AS’ın haberine göre Cristiano Ronaldo’yu tranfer eden Al-Nassr Benzema’yı da kadrosuna katmak istiyor. Suudi Arabistan kulübünün Benzema transferi için dev bir bütçe hazırladığı belirtiliyor. Benzema’nın Real Madrid ile son bir dans mı ya da Al-Nassr ile yeni bir macera mı diyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kalbi ‘sol’da atan bir takımın hikâyesi: ‘Dinamo Mesken’Kalbi ‘sol’da atan bir takımın hikâyesi: ‘Dinamo Mesken’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.