Kasımpaşa’da 3. Kemal Özdeş dönemi sona erdi

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş istifa etti. Kulüp, teknik direktöre hizmetleri için teşekkür etti.

Spor 28 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Kasımpaşa'da Kemal Özdeş dönemi sona erdi.

Kasımpaşa, Süper Lig’de en sık teknik direktör değiştiren takımlardan biri. Geçtiğimiz sezonun nisan ayında son kez teknik direktör değiştiren ekip takımın başına 3. kez Kemal Özdeş’i getirmişti. Özdeş 2016-17 sezonunun nisan ayından 2018-19 sezonunun ekim ayına ve 2019-20 sezonunun başından Aralık 2019’a kadar görevde kalmıştı. Bu kez de Özdeş’in görev süresi 8 ayı bulmadı. Takımının başında toplam 24 maça çıkan ve 1.46 puan ortalaması yakalayan Özdeş istifasını sundu.

Kasımpaşa bu sezon 13 hafta sonunda topladığı 18 puanla 8. sırada yer alıyordu. Takım ilki Galatasaray maçı olmak üzere son 3 karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Paşa son olarak deplasmanda Konyaspor’a 2-0 yenildi. Kötü gidiş sonucu istifa eden Özdeş hakkında kulüp “Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş Konyaspor maçı sonrası görevinden istifa etmiştir. Sayın Kemal Özdeş’e kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” açıklamasını yaptı. İstanbul ekibi ligde bir sonraki maçını 3 Aralık Pazar saat 13.30’da Gaziantep FK karşısında oynayacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.