Kasımpaşa’nın yükselişi sürdü… Kayseri kazanmaya, Hatay kaybetmeye alıştı

Süper Lig’de 10. hafta heyecanı dün akşam oynanan maçlarla başladı. Kasımpaşa, İstanbulspor’u 3-1, Kayserispor ise Hatayspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Spor 28 Ekim 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Kasımpaşa İstanbul'da, Kayseri Mersin'de kazandı.

Süper Lig’de heyecan 10. haftayla devam etti. İstanbul takımlarının oynadığı mücadelede Kasımpaşa evinde İstanbulspor’u ağırladı. Paşa, mücadeleyi 3-1 kazanmasını bildi. Ev sahibinin gollerini 32’de Fall, 56’da Aytaç Kara ve 72’de N’goy kaydetti. İstanbulspor’un tek golü ise 76’da Emir Kaan Gültekin’den geldi.

Bu sonuçla puanını 18 yapan Kasımpaşa maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Ligdeki tek galibiyetini geçen hafta Ankaragücü karşısında alan İstanbulspor ise 6. mağlubiyetini yaşadı ve 5 puanla 19. sırada kaldı.
Kasımpaşa önümüzdeki hafta Galatasaray’a konuk olacak. İstanbulspor ise evinde Pendikspor’u ağırlayacak.

Hem Fenerbahçe hem Türkiye kazandıHem Fenerbahçe hem Türkiye kazandı

Kayseri Mersin’de güldü

Mersin Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Kayserispor 2-1 kazanırken goller; 33. dakikada Burak Bekaroğlu’nun kendi filelerine gönderdiği top ve 47. dakikada Aylton Boa Morte’den geldi. Ev sahibi Hatayspor’un tek golünü ise 68. dakikada penaltıdan Renat Dadaşov kaydetti.

Bu sonuçla beraber Kayserispor puanını 16’ya yükseltti 6. sıraya oturdu. Hatayspor ise 14 puanla 8. sırada kaldı. Gelecek hafta Hatayspor deplasmanda Samsunspor’a konuk olurken, Kayserispor evinde Alanyaspor’u ağırlayacak.

Sınır ötesi holiganizm: Taraftar Norveç'te otel bastıSınır ötesi holiganizm: Taraftar Norveç’te otel bastı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.