Kavgada söylenmez! Conor McGregor: Evini alıp ortasına tuvaletimi yapacağım

Dağıstan asıllı Rus UFC dövüşçüsü Khabib Nurmagomedov'un mal varlıklarına el konuldu ve Rusya Federasyonu'ndan çıkması yasaklandı. Conor McGregor ise arasında husumet bulunan Khabib'in evine talip oldu.

Spor 26 Temmuz 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Khabib Nurmagomedov ve Conor McGregor arasında büyük bir rekabet bulunuyor.

Rusya’da 3,5 milyon dolar ödenmemiş vergi borcu bulunan Khabib Nurmadomedov’un Dağıstan’daki evine ve lüks otomobil koleksiyonuna el konuldu. Rus basınından Mash’ın haberine göre, Khabib’e 5 Temmuz’da bir davanın açılmasının ardından ünlü MMA dövüşçüsünün Rusya Federasyonu’ndan çıkışı yasaklandı. Dövüşçünün tüm banka hesapları da donduruldu. Rusya’nın Khabib’in vergi borçları için bir diğer hamlesi ise 900 bin dolar değerinde bir icra takibi başlatmak oldu. Federal Vergi Servisi’nin el koyduğu varlıklarının arasında ise Khabib’in Dağıstan’daki aile evi ve lüks araba koleksiyonu var. Khabib’in koleksiyonundaki araçlar ve değerleri şöyle…

Ferrari California T – 300 bin dolar

Mercedes-Benz AMG GT S: 161 bin dolar

Mercedes-Benz S-Serisi bir araç: 122 bin dolar

BMW 7 Serisi bir araç: 101 bin dolar

Toyota Land Cruiser ve bir Tacoma: 130 bin dolar.

Conor McGregor’dan Khabib’e mesaj

Khabib Nurmagomedov’un vergi borçları ile başının derde girmesinin ardından İrlandalı UFC dövüşçüsü Conor McGregor, Khabib’e mesaj attı. Khabib’in el konulan evine talip olduğunu belirten McGregor mesajında şunları söyledi: “Kardeşim, devletten ailenin evini satın almak için başvuru yaptım çünkü senin buna paran yetmiyor. Evi aldıktan sonra ortasına tuvaletimi yapacağım. Kardeşim, tuvalet kağıdı nerede?”

İki dövüşçü arasındaki husumet

Dünyaca ünlü karma dövüş sanatları (MMA) sporcusu McGregor daha önce rakibi Nurmagomedov’un otobüsüne saldırmıştı. Nurmagomedov da Gregor’un dinine, ülkesine ve babasına hakaret etmişti. İkili hafif sıklet unvan maçında karşılaştı. McGregor maç öncesi “Onu mahvetmek için gidiyorum. Orada kimin konuşacağını göreceğiz” dedi. Nurmagomedov’un ikinci raunt sürerken rakibine yumruk atarken bir yandan da ‘Haydi şimdi konuşalım’ dediği kameralara yansıdı.

McGregor dördüncü rauntta pes etmek zorunda kaldı ve Nurmagomedov karşılaşmadan galip ayrıldı. Ancak maçın ardından olaylar devam etti. Mücadelenin bitmesiyle iki dövüşçü ve antrenörler arasında arbede yaşandı. Olaylara salonda bulunan güvenlik görevlileri ve polis müdahale etti. Dağıstanlı dövüşçünün ekibinden üç kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Khabib ve yanındakiler McGregor’un ekibine saldırdığı için özür diledi. McGregor ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Maçı kaybettik ancak savaşı kazandık. Savaş devam ediyor’ dedi. Dağıstanlı dövüşçü 250 bin dolar para cezasına çarptırıldı ve bir dönemi ABD’de maç yapması yasaklandı.

26 yıllık ortaklık bitti: Pınar ile Karşıyaka ayrıldı26 yıllık ortaklık bitti: Pınar ile Karşıyaka ayrıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.